kartalim_ | 03-11-2008 12:29 | Alıntı: burki8686´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 848399)
Ben serdara kızmıorum Çünkü o 3-4-*3te sağ acık olmaz bu ronaldinhoyu sol beke cekmek gibi birsey. Malesef serdar tipik bir 4-4-2 beki. O kanadı tek basına kullanacak bir adam değil. Bosuna kızmayın onu orda oynatanda suc. | Sağlam döneminde 4-4-2'nin bekinde oynuyordu da ne yapıyordu bu Serdar?Adamın koşmaya hali yok yahu, bu yaşta böyleyse ilerisini düşünemiyorum bile...Yazık ediyor kendine, örnek olacak o kadar çok kişi varken gidip İ.Akınları Burakları örnek alırsa yazık eder kendine!..Onların yolundan gidiyor gibi, bir an önce uyarılması şart, kendine gelmezse bir gencimizi daha kaybedeceğiz maalesef...
Delgado'dan zaten Metalist maçından sonra tamamen ümidi kesmiştim, o maçtada oynamadıysa benim için başka bir maçta oynamış hiç farketmez...Holosko için ise biraz erken, Denizli'ylen birlikte çıkışa geçeceğine inanıyorum, ileri ikilide oynamaya devam etmeli, en azından Bobo'dan daha diri, koşuyor, top tutuyor alıyor gidiyor, Bobo top ezmekten başka bir şey yapmıyor...Nobre-Holo ikilisi gayet iyi bence, ama ortasaha kötü olduğu için onlarda oyundan düşüyor, Denizli ortasahaya önem verirse çok daha iyi maçlar izleriz, Nobre-Holo da gollerini atar... |