![]() |
sağlık olsun kardeşlerim her şeye rağmen sağlık olsun. Moral bozmaya gerek yok.bugün anladık ki bazı futbolcular gününde olmalı olmayınca takım sırıtıyo ama herşeye rağmen sağlık olsun. Hep destek tam destek değil ölümüne beşiktaş. |
aynen abi.. namağluplük felam şekli olmasın varsın... napalım yensek iyiydi, olmadı beraber kalsakta güzeldi ama.. canımız saolsun.Beşiktaşımız saolsun. |
he böle yaw işte. karamsarlık da ne oluyomuş. bu takım yenilecek arkadaşlar iyi oynadığında da yenilecek bazen de berabere kalacak. bu işin şekli böle. 1 defa yenildik diyebeşiktaşımı simsiyah yapmayın lütfen. hatalar var mı var düzelir mi düzelirse kendileri bilir. Hiç birimiz sözleşme yapmadık namağlup şampiyon olmalısın diye... |
Haklısın sağlık olsun.. Ama o bazı futbolcular illallah ettirdi artık.. Yıllardır Delgadodan bişeyler beklioz ama yok.. Delgado BJK gibi bir takımın 10 numarası olcak kalitede değil..Ulaşamaz da..Cisse bizim önliberomuz değil.. Serdar Kurtuluş'a koskoca bir sağ kanadı verirsen öyle olur..O da mal gibi kalır öyle..4 lünün sağında daha verimli Serdar..Veya ö.liberoda.. Senelerdir "SAĞLIK OLSUN" diyoz biz.. Artık bıkmadık mı.. Yine sağlık olsun diyoz hadi bu sefer.. İçerdeki Kayseri, Sivas Deplasmanı, Derbiler, İçerdeki Trabzon maçı... Bu maçlardan sonra gelin yine konuşalım.. Eminim yine sağlık olsun diycez.. |
karşımıza çıkan bütün dişli takımlara puan verdik... sadece g.anteb i yendik onda da ralip 10 kişi kaldı.... eğer şampiyon olursak bu biz iyi olduğmuzdan diil,rakiplerin kötülüğünden olacak.... 9 maçta sadece 5 galibiyet aldık,, deplasmanda sadece son sıradaki antalya yı ve 13 dakikada 3 gol attığmız gençleri yendik.....3 beraberlik 1 mağlubiyet ve daha hiç derbi oynamadık... |
Alıntı:
Aynen.. :) |
delgado gibi adamların "gününde olmalarını" beklersek bi 10 yıll daha bekleriz. |
sağlık olsun diyelim |
sağlık olsun demek için cok erken |
Tabiki sağlık olsun biraz sabır lazım ama yönetimin o sabrı yok korkarım denizlide gidecek gibi görünüyor! |
morel bozmaya cehalete kapılmaya gerek yok daha ligin başı herşey güzel olucak bu mağlubiyet bize ders verdi ve bu hatadan ders çıkarıp bu hatayı en az seviyeye indirmek hocamız ve futbolcularımızın elinde karamsar olmayın lig maratonu 34 hafta ;) |
bazı şeyler eleştirilir sadece eleştiri ile kalır. bir takım yenildiğinde tabiki eleştiri yapılacak ama ilk defa yeniliyosa da bence sadece eleştiri yetmez hazmetmek de gerekir hep mi sağlık olsun dicez demişsin bu tavır kişiden kişiye değişir bazı kişiler ben sözleşme yapmadım ki der ben dönemsel beşiktaşı tutmuyorum der 105 yıllık beşiktaşın sevdası var içimde der 1 yıl 2 yıl ya da 10 yıl şampiyon olamamışız benden bişi götürmez der. bazıları doğal olarak nereye kadar der yeter artık der. ben 105 yıllık beşiktaşın taraftarıyım diyenlerdenim. onun için açtım bu konuyu. |
"Sevinmek için sevmedik" veya " renklerine aşığız " ya da senn dediin gibi " 105 yıllık tarihine aşığım" diyen taraftarların karşılığı bu mu olmalı sence? Bunu mu hakedioz.... Bizler de sevinmek için tutmuoz BJK ı.. Ama hak etmiyomuyuz 1 şampiyonluk.. Güzel futbol vs.. Hak etmiosak orası ayrı.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tepki koymak veya eleştirmek o saydıklarını yapmak deil sadece..Sadece söylüyorum ben.. Yıldırım Demirörenin her hamlesinden sonra umutlanmak sıktı beni..Ha bunun Beşiktaşlılıkla alakası yok tabi.. BJK aşkımız küme düşsek bile eksilmez, artar..Ben baştan beri bi kez bile "ooo herşey mükemmel harikayız" fln demedim..Şuan da M.D şöyle, MD böyle de demirom..Ben gelmesini hiç istemezdim fakat geldikten sonra da destekliorm, başarısını istiorm..Bugün de Denizliye lafım sadece 80. dakkaya kadar beklemesidir.. |
Alıntı:
|
Diğer büyük derbi maçlarında da böyle oynarsak sağlık mı olsun beter olsun mu dicez bakalım çok merak ediyorum.. |
Alıntı:
|
Kayserispor gibi bir ekibe deplasmanda 1-0 mağlup olmak çokta büyütülecek birşey değil. Oyuna bakarsak rakibin üstünlüğü de yoktu, lige bakarsak şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz oyun olarak ezilirken biz yinede maçın kontrolünü vermedik asla. Her takım mağlup olabilir, hatalar olabilir, geçen sene ki acayip sonuçlardan sonra bu mağlubiyet çok ta büyütülecek birşey olmamalı. Halen şampiyonluğun en büyük adayıyız. |
anormal bir sonuç değil ama bazı oyuncuların toparlanması lazım.delgado,holosko,s.kurtuluş,s.özkan,bobo. |
Alıntı:
|
oLan oLmus eLden ßise qeLmio maLesf..qönL isderdiki yeneLm ama oLmadı..önümzdeki macLra ßakıcaz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
saglik olsun bakalim ama su saglik olsun lafini 4 senedir diyemiyoruz bi turlu biz saglik olsun derken adaminda anasina avradina kufrederek yolluyoruz takimimizdan hep hocalari sucladik durduk ertugrul saglamin her mac sonu aciklamasini millet alaya aliyordu bu forumda denizlinin yaptigi aciklamayi duydunuzmu siz bugun zaman zaman boyle kayiplar yasayabiliriz diyor ulan 3 mac 5 puan kaybetmissin daha ne zamani onumuzdeki macdada puan kaybedersen 7 8 nci siraya dusme ye gidiyoruz daha ne olacak |
GÜCÜME GİDENNNN.... GÜCÜME GİDEN KOSKOCA FUTBOLUN ASIRLIK ÇINARININ "YILDIRIM DERTÖREN"YÖNETİMİNİN GELMESİ İLE LİDERLİK KONUMUNU ÜSTÜSTE NEREDEYSE ÜÇ HAFTA BİLE TAŞIYAMAMASI.ARKADAŞLAR SAĞLIK OLSUN TABİKİ AMA BİRAZDA EL İNSAF YAHU ANADOLU TAKIMLARINI TABİKİ TEBRİK EDİCEZ ARTIK TÜRKİYEDE TRABZONDAN SONRA KAYSERİ VE SİVAS GERÇEĞİNİ YAŞAR HALDEYİZ GELİP GEÇİCİ AMA KEZA ANKARASPOR DA TAKDİRE ŞAYAN KONUMDALAR BURAYA KADARA EYVALLAH ZATEN BÖYLE OLACAKKİ LİGİN TADI OLSUN AMA BEN ARTIK NASIL VESTEL MANİSA 10 HAFTA LİDER KALDI,GEÇEN SENE SİVAS HAFTALARCA LİDER KALDI BEŞİKTAŞ EĞER BUNU YAPAMIYORSA KUSURA BAKMAYIN AMA ÇOKDA İYİMSER OLAMAM KALDIKİ HENÜZ FB VE GS DEPLANSMANLARINA GİDİLMEDİ.YANİ KISACASI ARKADAŞLAR BEN SAYIN SÜLEYMAN SEBA DÖNEMİNİ TRİBÜNLERDE YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK O BEŞİKTAŞIMI GERİ İSTİYORUM AMA BU "DERTÖREN" YÖNETİMİ GİTSİN BAŞKA BİŞEYDE İSTEMİYORUM.... |
Önümüze bakalım artıkk.Olan oldu.Desteğe dewam edelim biz |
Yazıklar olsun dersek vay halimize zaten!..Sağlık olsun tabiiki, önümüz aydınlık, en azından rakiplerimize bakarak bunu söyleyebilirim...Kendimize bakmamız için 4 4'lük bir kadromuzun olması lazım çünkü, öyle bir kadromuz olmadığına göre rakiplerimizin durumuna bakarak önümüzün aydınlık olduğunu rahatlıkla görebiliriz, hala şampiyonluğun en büyük adayıyız bence...Bir rakibimiz var o da Gs, onlarında bizden bi farkı yok, hatta deplasmanlarda daha kötü onlar bize göre... |
Alıntı:
|
daha yolun başındayız önümüzde koca bi lig var inş düzelcek herşey HEP DESTEK TAM DESTEK! |
biz şimdiden karamsarlıga düşersek febeli arkadaslar ne yapsın :D takımda bi hava vardı kayseri yenilgisi ile akıllarda "acaba?" "yinemi?" gibi sorular olusabilir ister istemez ama daha bunlar için cok erken. tamam belki daha derbileri oynamadık deplasmanda adam gibi galibiyetimiz yok ama kayseride yabana atılacak bi takım degil sonucta.. ama gönül istiyo tabi her maç beşiktaşımız 3 atsın galip gelsin. |
sağlık olsun olan olmuş önemli olan yenilgilerin bir serisi olmaması |
sağlık olsun tabi yaa olcak böle sonuçlar.bir takımdan her zamn yenmsini beklemiceksinz tabikide.yenmekte var yenilmkte. ama benm en çok üzen morelimi bozan holhoko delgado serdar k. bobo yenilgiden çok futbolcularımızın bu durumu beni kahrediyor.çok fena düşüşteler özellkle holosko ve serdar k. bunlara çok üzülüyorum serdar benm adamımdı yaa çok beğenrdim oyununu ama şimdi çok kötü daha çokta genç umarım düzelir eski haline gelir yine.benm tek üzüntüm bu başka bişi değil inş. eski hallerine dönerler.ahh be bobom her zamn her maçta beşiktaşımı kurtaran adam şimdi kayıplarda eminim düzelcek o eskiden olduğu gibi her maçta gol atcaksın yine hep sana güveneceğim. |
Türkiye`de Saat: 01:06 . |