![]() |
Yahu oynamıyorlarsa oynamasınlar, ne yapalım şimdi...Avrupada oynasak, mücadele etsek neyse, sadece kendi ligimizde mücadele ediyoruz, ister 5'li ister 3'lü savunma oynarız, ne yanii, anormal bir şey mi bu?Galibiyetler alınca bir şey yok, iyi futbol oynayınca bir şey yok, bir tane mağlubiyet aldık başladık yine yok bu böyle olur mu yok şu şöyle olur mu...Bu sezon bitmez valla!..Sisteme göre oyuncular mı yoksa oyunculara göre sistem mi, ilk önce buna karar verin siz bence... |
Alıntı:
kadroda ki oyuncuların yeteğeniğine göre taktiğini belirlemeli diyorum bu kadar basit.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kimse gösteremess çünkü yok...iran da vardır belki...o da pas takımıdır herhalde(tabii denizli zamanındaki takım)...şimdi onlar bile dörtlüye geçmiştir... |
Alıntı:
mustafa denizli ile 4 maç yaptik 3 gol yedik ... sorunun savunmada oldugunu dusunmuyorum ... Birakin adam i$ini yapsin ya ... adamin bildigi var ki boyle oynatiyo ... |
Bide bu sistemle bu savunma anlayışıylan biri bizi parçalar demiş arkadaş, merak ediyorum kimmiş bu takım?Yahu Sivas ve Kayseri'ylen yaptık, var mı ötesi, daha kimle oynayacağızki bizi parçalayacak, siz premier lig mi zannediyorsunuz burayı anlamıyorumki...Burki abiylede o kadar tartıştık, önümüzdeki 2 maça bakacağız(Sivas-Kayseri maçları) dedi, 2 takıma verdiğimiz pozisyon sayısı kaç Allahaşkına, 4 var mıdır?Demekki savunmada fazla bi sorunumuz yok, varsa da yine benim dediğime geliyor olay, türkiye ligi o kadar kalitesizki rakiplerimiz bu savunmayı bile aşamıyor demekki!..Hangisi? Bizi bunlarda parçalayamadıysa kimse parçalayamaz zaten merak etmeyin, asıl biz parçalarız Kocaeli, Ankaragücü gibi takımları... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4'lü savunma benimde tercihimdir. Mustafa Denizli ile zaten bu takımın geleceği yok, günü kurtarmaya bakalım. Bu yıl şampiyon olalım ama yönetim de Denizli de gitsin. Yoksa gelecek sene CL'de hezimet olağan. Yalnız dünyada hangi takımın 3-5-2, 3-4-3 oynadığının bir önemi yok. Beşiktaş oynuyorsa ötesi de yok. Mehmet Demirkol -kendisini sevmem- ancak tespitlerinde katıldığım bir nokta var. Adam adama markaj... Başımıza iş açarsa bu açar ikili-üçlü savunma değil. Günün koşullarında 3'lü savunmayla çıkılacak en iyi kadro da budur bence, önümüzdeki maç için ; Rüştü Toraman-Zapo-Sivok Holosko-Uğur-Cisse-Tello-Aydın Bobo-Nobre |
Türkiye`de Saat: 03:27 . |