![]() |
Mehmet Topuz Gönlündeki Takımı Açıkladı:BEŞİKTAŞ Siyah-beyazlıların transfer listesinde ilk sırada yer alan Mehmet Topuz, Kayseri yönetiminden izin istedi. Yıldız oyuncunun Her futbolcu gibi benim de gönlümde İstanbul yatıyor. Beşiktaş'a şimdi gitsem herkes için iyi olur" dediği öğrenildi. BIRAKIN ARTIK Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Yakın çevresine "Beşiktaş'a şimdi gitsem herkes için iyi olur" diyen yıldız futbolcu, hakkındaki kararı bekliyor. Beşiktaş'ın gündeminden düşmeyen Mehmet Topuz, siyah-beyazlı forma için Kayserispor yönetiminden izin istedi... Pazar günü oynanan Kayseri-Beşiktaş maçı öncesi transferi bir kez daha masaya yatırılan Mehmet, yine mutabakat çıkmaması üzerine harekete geçti. 15 milyon euro'luk bonservis bedelinde ısrar eden sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşen yıldız oyuncunun, "Bırakın Beşiktaş'a gideyim" dediği öğrenildi. KAYSERİSPOR'U ÜZEMEM Yöneticiler ile yaptığı görüşmeye "Her zamanki gibi yine sizlerin isteği doğrultusunda hareket edeceğim. Sözleşmemi uzatarak iyi niyetimi gösterdiğime inanıyorum. Kayseri camiasını üzecek bir şey yapmama olanak yok" sözleri ile başlayan Mehmet'in "Ancak her futbolcu gibi benim de gönlümde İstanbul yatıyor. Şimdi (ara transferde) gidersem bu herkes için hayırlı olabilir. Yine de son karar sizin" ifadelerini kullandığı belirtildi |
bu iş yaş sonuçta herşey para değil mehmet topuzda kayserisporda yetişti ğinden üzerinde onları emekleri olduğundan gelemiyor bence gelmez |
bu sene olmasa bile elbet gelecek |
bu sene gelse iyi olur.ortanıın sağına adam lazım.s.kurtuluşla olmaz bu iş. |
gelse harika olur. |
Gelmesini isterim...Ama 10 milyon €'ya falan değil...O paraya neler alırsın neler... |
inandırıcı gelmiyo haber her transfer döneminde bu oyuncuları ala ala bi hal olduk,yattara,topuz hep geliyorlar..ama gelse hiç fena olmaz:D |
adam gelmek istiyorsa gerçekten uğraşılmalı.ama sanmam kolpa haberdir yine:D eminim beşiktaş türkiyenin önemli klüplerinden falan filan demiştir bizim gaczetecilerde topuz;ben eskiden beri beşiktaşlıyım dedi! diye çevirmişlerdir:D |
Almamız gereken bir oyuncu keske alabilsek ama zor gibi |
yalan haber deildir inş. |
yalanlama geldi bile topic açtım yalanlama ile ilgili |
ben dedim biliyordum:D |
yalandan kim ölmüş :-) |
Topuz + Yattara bizi uçurur rüya takım oluruz.. |
15 milyon euro yıllık 1,5 milyon euroda ona verseler :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:: laugh::laugh::laugh::laugh: komedi gibii kimsin senyaa en fazla 3 milyon euro edersin yazık yazık 4 ün üzerine veririlerse |
gerçekmi bu haber:S:S:S |
ya adam ben gidicem dedikten sonra kimse zorla tutamaz onu orda.Fakat bu haberde yalan gibi futbolcu bu neticede gitmek istiyorum dedikten sonra max 2 sene daha tutarsın ki bu adam gitmek istiyorum söylentileri çok uzun zamandır var kaldı ki adam sözleşme uzattı geçen sene gitmek isteyen adam uzatmazdı. |
devre arası tam isabet transfer olur ama söylenen rakamlar biraz fazla şişirilmiş :) |
15 milyonnu bırakın 10 mılyon euroya neler alınıryaa |
yalan gibi haber ama gelse bnce ii olur:) |
gelmeye niyeti olsa sezon basinda neyapar ne eder kulübünü razi eder ve gelirdi.bence basinin aabartma haberlerinden birisi bu haber.yanliz keske transfer edilebilse,gercektende ortasahamiza o tip bir oyuncu acil lazim |
gelse varya tam süper olur kurtuluş yürütemeyecek gibi... |
Keşke gelse ama Holosko gibi çok para veripte alınmamalı. Holosko nun bu seneki performansı da ortada... |
inş. gelir çok yararlı olur onun gbi bi futbolcu bjkemizee |
tam aradigimiz adam ama satmiyor adamlar kardesim satmayacaklari icinde habire 15 20 milyon euro diyip duruyorlar satmaya niyetleri olsa bu fiyatlari bukadar ucuk soylemezler ama alabilirsek cok iyi olur bu cocugu yaninada saglam bi iki yonlu orta saha oyuncusu daha alirsak manyak birsey olur ama bilemiyorum olmayacak gibi duruyor yine |
topuzada 5 futbolcu artı 5 milyon werirler ben biliyorum bu başkan werir mal çünki |
göhkan zan + seric 3 milyon euro da para hemde biz bu admalar oynamadığı halde verdiğimiz paralardan kurtulmuş oluruz |
yha sorun aslında mehmet topuzun istemesi ama su an istiyorr gözüküyoo ama recep mamur söz vermisti demirörene seneye size satıcaz die sonrada falan filan yaptı şimdi topuz bu durumda yhoksa bu sezon kadromuzdaydı |
gerçekse süper haber gelsin yaa. |
Arkadaşlar,yazılanları okudukça maalesef sizlerin de Demirören gibi düşündüğünüzü anlıyorum..3 maç dökülen gitsin, Topuz gelsin.. ya Topuz da dökülürse hadiii oda gitsin Marco gelsin ...Yapmayın yaa bu kadar kolay mı o dediklerinizi almak..30- 35 mln euro harca 2-3 maç kötü oynarlarsa onlar da gitsin..Para sizin cebinizden çıkmıyor nasıl olsa..Önceki yıl zirve yapan Serdar gitsin, 28-29 luk Topuz gelsin, neden..Bu çocuk gecen senenin tammını sakatlıkla boğuşarak geçirdi..Bu yıl toparlanmak için en az ilk yarıyı beklemek lazım..Olur mu ,iki küfür ederiz, devre arasında da kaçar gider .Delgado ya da 2 çakmak atarız,..Kusura bakmayın ama ilkesizlik sadece yönetimimizde değil.. taraftarımızda da var.. |
katılıyorum bu dediklerinize yalnız gözünüzden kaçırdığınız nokta şu beşiktaş taraftarı ne zaman rahat futbol izlicek her takmın sakatlıkları oluyor tabiki ama oyun değişmiyor gerçi artık mustafa hoca bunu yapmaya bşladı ama benm kendi düşüncem beşiktaş taraftarı bu futbolu göremediği için sürekli birilerini istiyor takıma ve dış transferde adriano, kewel, alex gibi isimlerinde geçmemesi buna itiyor taraftarı bnm düşüncem bu tabi |
birgün elbet gelcek inş. |
Türkiye`de Saat: 07:50 . |