halilsagir | 06-11-2008 08:15 | Alıntı: Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 850065)
Kilit oyuncuların formsuz olduğuna katılıyorum,sebebi çok basit sevgili Volkan.
Bu takım sezonu açalı 3 aydan fazla oldu..yani Ertuğrul un lige iyi başlamak adına futbolcuları erken forma sokması hem kendi başını yedi hem de takımın kilit oyuncularının formdan düşmsine yol açtı.Ama hiç merak etmeyin,Fizyoterapistimiz Stefano ,gerçekten işinin sihirbazıdır. Takımı şu anda ,formula tabiri ile "pitt-stop" yapmış kabul edin.Stefano onları en geç 2 hafta içinde yapacağı rejenerasyon idmanları ve küçük yüklemelerle sezon başındaki forma getirir.Ben hiçbirinin yetersiz olduğunu düşünmüyorum..Allah aşkına Topuzu da gördük ..maç boyunca saklandı durdu.Yanlış yere attığı bir top defansın yerleşim hatasından dolay gol oldu.Ben hocamıza da kadromuza da güveniyorum..Bozguncularaprim vermeyelim..Topuz iyi adam olabilir ama asla o paranın adamı değil.. | sevgili beşiktaşlı büyüğüm hala sizin gibi gerçek beşiktaşlılık ruhu,terbiyesi ve duruşu taşıyan insanları gördükçe bir umutla bekliyoruz beşiktaş taraftarının eskisi gibi olabileceğini , 3 hafta da hoca değerlendiriyor , 5 maçta oyuncu gönderiyor yanlı medya camiası(gs-fb olgusunu tek başına bir fenomen yapma çabası içinde) beşiktaşımız adına diğer 2 si için tam tersi söylemleri kullanıyor!! bazı arkadaşlarımızda bunlara prim tanımaya dewam ediyor sadece biraz hafta önce sivas maçında bu takıma metiyeler düzen şimdiden şampiyon ilan eden yere-göğe sığdıramayan sayısızca insan vardı. her olayı uçlarda yaşamak kötü durumları bu kadar acımasızlık ve sabırsızlık cercevesinde değerlendirmek benim beşiktaşlı büyüklerimden öğrediklerim arasında yok bizim onlardan çok farkımız vardı bunları yozlaştırmamalıyız son olarak bir büyüğüm 14 yaşında iken kaybettiğimiz bir maç sonrası moralimin bozuk olduğu ve gücümün birşeyleri değişdieremediği sinirden yerimde duramadığım durumda beşiktaş iskelesine giderken elini omzuma atıp söylediği şu cümleleri paylaşmak isterim(klişe gelebilir,demogoji olarak değerlendirenlerde olabilir saygı duyarız) ' bazen yenildiğinde galip gelmişsindir, bazen kazandığında aslında mağlup olmuşsundur bazen beraber kaldığında çok şeyleri öğrenmişsindir ama sen beşiktaşlısın her zaman dik ve mağrur yürümelisin' o zaman anlamamıştım ne demek istiyorlardı saçma gelmişti, şimdi çok iii anlıyorum başım dik ve mağrur yürüyorum. |