![]() |
e yap artık bgün:D |
Evet patlayacak ama bence elimizde patlayacak gibi geliyor. |
Ben Delgado'nun büyük maçları baz alarak konuşuyorum, bugüne kadar zürih maçı hariç başka bir büyük maçı tek başına kopardığını görmedim.Hadi bu sene dedik kaptanlığın getirmiş olduğu özgüvenle sazı eline alıp Kartal'ı uçuracak ama hala kendine gelemedi.Bu Beşiktaş'ta ki 3. senesi ama kilit maçlarda ortalarda yok, Kocaeli maçını kazandırsan ne olacak Delgado? Kocaeli maçını Beşiktaş forması kazanır zaten.Devre arasına kadar kendini toparlamazsa devre arasında yollar ayrılsın. |
Alıntı:
bu kadar fazla söze gerekk yoqq |
Eee bi zahmet yanii...Kocaeli maçında da çıkıp oynasın, bu maçları sever zaten!..Bu adamın hala neyini savunuyorlar anlayamıyorum zaten, bende Delgadocu'ydum, ALex'len Lincoln'ü topla bi Delgado etmez diyordum, ama bunu dediğime pişmanım, kanmışım Delgado'nun 90 dakikada yaptığı bir iki çalıma!.. |
ben patlayacam senden önce |
tabi tabi sen patlicanda biz görcez. simdiye kadar nerdeydin bea adam iki haftadir puan veriyoruz. ne bicim kaptansin sen |
ya delgado 3 senedir bu takimda tamam, ama adam zamaninda sag kanat sol kanat gibi yerlerde oynatildi ve bence onun oyun stilini cogu futbolcu anlamiyor attigi paslari takip eden yok...evet hatalari yokmu var tabiki mesela bazen cok top kaptiriyor ama bu sene kaptirdigi toplarin pesinden kosuyor ...hem bu arada kocaeli macinda patladi 2 birbirinden güzel gol atti...devamini bekleriz........ |
Bu sene son senesi şansını iyi kullanmalı ama bana göre beşiktaşın ağırlığını kaldıracak yetenekte değil orta sıra takımlarda yıldız olur. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:13 . |