![]() |
Efsane Başkan Seba hastaneye kaldırıldı Süleyman Seba, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne kaldırıldı. Beşiktaş kongre üyesi Görkem Bilgi'nin, İrem Gören ile hayatını birleştirdiği düğüne katılan Onursal Başkan Süleyman Seba, akciğerlerini üşüttüğü için acil olarak Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne kaldırıldı. Seba'nın ciğerlerinin su topladığı ve bir süre GATA'da dinleneceği açıklandı. Kaynak:ensonhaber.com |
Koca çınarımız,allah şifa versin.... |
geçmiş olsun büyük başkan.. |
çok geçmiişş olsun allah acil şifalar versin başkanımıza:( |
qecmis oLsun aciL sifaLar ßaskan.. |
Allah acil şifalar versin dualarım onunla:(:( |
ALLAH şifa versin İNŞALLAH hayırlı ömürler ... |
Geçmiş olsun Umarım en yakın zamanda iyileşir |
geçmiş olsun büyük başkanımız Allah şifa versinn |
geçmiş olsun en yakında iileşir |
Geçmiş olsun büyük başkana...Allah şifa versin... |
Geçmiş olsun büyük Süleyman başkanımız.. |
Büyük başkana geçmiş olsun diliyorum en yakın zamanda iyileşir inşallah |
Geçmiş olsun onursal başkan... |
Büyük geçmiş olsun |
Seba başkan Ankara GATA'da yatıyor.GATA'daki tanıdıklardan numarasını aldım odasını aradım yeğeni yanında.Ziyarete kapalı ben bile yanına maskeyle giriyorum dedi.Ama kim olduğunuzu söylerseniz notunuzu iletirim dedi.İsmin önemi yok Beşiktaşlıyız dedim duygulandı ve teşekkür etti.Ben de organize bi hareketle başkanımızın yanında olursak moral olur diye düşündüm Beşiktaşlılara veriyorum numarayı 0312 304 30 91 direk oda.. Gecmis olsun baskanimiz acil sifalar |
Allah acil şifalar versin... umarım sapasağlam iyileşir eskisindende iyi olarak aramıza döner. |
Of of bu akciğer iltihapı çok kötüdür ya allah acil şifa versin daha çok erken Sebayı kaybetmek için. |
Allah şifa versin. |
geçmiş olsun büyük başkan |
Allah acil şifalar versin.. |
| Türkiye`de Saat: 04:09 . |