![]() |
Çarşı, Hüseyin Üzmez'e karşı... Turkcell Süper Lig'de oynanan Beşiktaş-Kocaelispor maçında yaptıkları tezahüratlarla Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez'e büyük tepki gösterdi. PANKARTLA DEĞİL TEZAHÜRATLA Toplumsal konulara olan duyarlılığı ile tanınan 'Çarşı' grubu dün yine sahnedeydi ancak bu kez pankartlarla değil tezahüratlarla. Çarşı grubu kendi içinde aldığı yeni bir kararla artık pankartlarla mesaj vermek yerine tezahüratlarla tepkilerini dile getirecek. Bunu dün ilk kez uygulayan siyah-beyazlı taraftarların hedefinde tüm Türkiye'nin vicdanını rahatsız eden Hüseyin Üzmez vardı. KOCAELİ MAÇINDA TEPKİ GÖSTERDİLER Süper Lig'in 10. haftasında BJK İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Kocaelispor maçının son dakikalarında Çarşı Grubu, 'Çarşı Hüseyin Üzmez'e karşı' sloganları atarak Üzmez'le ilgili küfürlü tezahüratlarda bulundular. SERBEST BIRAKILDI Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, küçük yaştaki bir kıza cinsel istismarda bulunma suçundan Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmış, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı milliyet |
Çarşı yine iş başında... |
helal çarşıya:D |
Helal olsun valla böylelerine duyarsız kalınmamalı.. |
çok güzel olmuş |
haysiyetsiz adam torunu yaşındaki bir kıza böyle davranıyor ve serbest bırakılıyor olucak iş mi allah belanı versin hain maluk... |
böyleleri serbest bırakmak yerine asacaksın helal çarşıya |
o adamın bana göre o i$i yaparken kullandığı $ey kkünden gitmeliydi.bunun cezası bu olmalı.dün stadtaydım bağırdık küfürümüzü de ettik o pisliğe mutluyum. |
hll olsun |
şapka çıkartılır bu çarşıya şapkaaa halal olsunn |
ßaqardık ama o seref yhoqsunu insana ne kadar küfür edsen ßos..qeßer hüsein üzmez.. |
eğerki gerçekten böyle birşey vcarsa ve bu bir iftira değilse allaha havale etmek lazım böylelerine küfürde etsen az yüzlerinede tükürsen tükürdüğüne yazık. |
bu adam gibiler için ağzını yormaya değmez, suratına kafayı çakacan(!) |
bu adamı serbest bırakanlar utansınn |
helal olsun,çarşının en sevdiğim özelliklerinden biri de budur,ben de tezahurata eşlik ettim laf aramızda.:) |
tepki çok güzel herzamanki gibi sahnede çarşı...hangi küfürü ettiler merak ettim:D |
yerinde bir tepki olmuş.bizden başka tribünden de böyle şeyler beklenmiyor zaten |
Alıntı:
|
bence fazla abartılı oldu.Eyvallah böylesini protesto edelim ama bu Beşiktaş'ımızın tribünleri olmasın.Küresel ısınma,ırkçılık,çevre ve doğal alanların korunması adına yapılan protestolara tabiki varız.Ama böyle her sapık için protesto yapılacakca işimiz var. |
kısacası çarşı ŞEreFszLERE karşı.. |
küfür ederken lig tv sesi kesti :D anladım küfür ettiklerini meğer bu adiye ediyorlarmış:D |
doğru tepki olmuş,helal olsun |
Turk Mahkemelerinin verdigi karara saygi duyalim lutfen arkadaslar.. Eger adamcagiz gercekten suclu olsaydi mahkeme ceza verirdi.. Mahkeme tarafindan sucsuz bulunup aklanan bir insan hakkinda bu tur elestiriler dogru olmaz diye dusunuyorum. Zira Allah korusun yarin obur gun hepimizin basina gelebilir haksiz yere mahkemelere dusup yargilanabiliriz.. Sucsuz oldugumuz mahkemece belirlendigi halde toplum tarafindan hala elestiriliyor olmak cok aci verici bir olay olur.. Lutfen bu ulkenin yargi organlarina guvenelim ve sonuclarina saygi duyalim... |
çArşı :) |
Alıntı:
|
helal olsunnnnnnn yine farkını gösterdi çarşı |
Karşı falan denmedi, direk küfür edildi. |
vakit gazetesindeyazar olan bir tanıdığımız var ona sordum o bile bu adam hakkında iyi konuşmuyor.bu adam herşeyi yapar dedi. |
Alıntı:
|
İnsan değilki o zaten helal olsun tepki güzeldi |
Alıntı:
ASİ RUH imkanı olan herkesin almasını şiddetle tavsiye ediyoruz.... |
Alıntı:
tşk ederim halil.... |
çarşı bu işte ya alem taraftar görsün!!! |
Alıntı:
ağızlarına sağlık... |
o.. çocuğu diyerek onu doğuran anaya hakaret etmenin anlamı yok bence adamın kendisine küfretsinler ki etmeleri de bir işe yaramadı bir üst mahkeme itiraz davasını reddetti... |
hatirliyorum o tezahurati gulmustuk epey o zaman stadta ilk once kim bu kisi dedim :)) sonra anladim kim oldugunu |
Halal Olsun ÇARŞIYA ÇARŞI ALAYINA KARŞI |
Türkiye`de Saat: 02:06 . |