![]() |
Hedefim 100 Gol! HEDEFİM 100 GOL! http://www.fotomac.com.tr/2008/11/09...89FBF4B18x.jpg Kocaeli maçında siyah-beyazlı formayla 50'inci golünü atan Bobo, "Bu sayı benim için yeterli değil. Hedefim 100 gole ulaşarak tarihe geçmek" dedi. Haftalardır süren suskunluğunu İnönü'deki Kocaelispor maçında bozan Bobo, iddialı konuştu. Siyah-beyazlı forma altında 50'inci golünü Körfez ekibine atan Brezilyalı forvet, "Bu rakama gelmek güzel ancak yeterli değil. Hedefim, 100 gole ulaşmak. Kolay olmayacak ama umarım bunu başarır, tarihe geçerim" dedi. 50. golünü yeni doğacak çocuğuna armağan http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Detmek istediğini söyleyen Bobo, "Golü attıktan sonra topu alıp, formamın içine sokmak ve 5 ay sonra doğacak çocuğum için attığımı göstermek istedim. Ama Kocaelisporlu Musa buna izin vermedi. Umarım bu güzel fotoğrafı, bir sonraki maçta yapabilirim" ifadesini kullandı. |
100'ü bilmem de 99'u atar, ondan sonra strese giriyo adam malum..:).. |
100.golünüde görürüz inş:) ya bu arada maçta kaleciye doğru koştu napıyo bu dedim:D şerefsz oyuncu vermedi topu karnına koycakmış meğer:D ayy cnmm ikinci geliomuşşş hayırlı olsun:D:D |
bobo bi tane o 100 deil 500 de atar:):):):) |
hade ßaqaLım ins ßoßo..:) |
amin inş.. bobomuz sana güveniyoruzzzzz |
Çok çalışman gerek çok : ) |
atar inş hayırlısı olsun 2. de geliomuş :) |
o zaman yandık şimdi bobo'm 99 da kalırsa işimiz zor :D |
100... iyiymiş :) |
o zaman sen olmıcaksın bobo. |
Alıntı:
|
HAdi bakalım görücez :) inşş |
hayal kuruyor bence |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
şöle düşün bize derbi maçı veya önemli bi maç kazandıracak forvet lazım bu forvetlerden her tarafta var zaten bobo dan fazla bişey olmaz satacaklardı iyi para veriyorlardı şimdi o parayı vermezler zaten |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben Bobo'ya güveniyorum,İnşallah 100 de olur... |
Alıntı:
|
Lafla olmaz bu işler... İcraat görelim BOBÔ |
Türkiye`de Saat: 03:23 . |