![]() |
Adamlık Baki Kalır ADAMLIK 'BAKİ' KALIR!.. Bayrak yaptırmak için kolları sıvayan Çarşı Grubu´na eski bir dost destek verdi. Taraftar tek yürek Beşiktaş'ın önde gelen taraftar grubu Çarşı, geçtiğimiz günlerde dev bir organizasyon için kolları sıvadı. İnönü Stadı’nı Siyah-Beyaz bayraklarla süslemek isteyen Çarşı, tüm Beşiktaşlılar’ı birlik olmaya davet etti ve ortak bir hesap açılarak destek beklendiği dile getirildi. Yaşanan ekonomik krize rağmen, yaklaşık 10 bin Siyah-Beyazlı taraftar, forumlarda elele verdi ve amaçlarına büyük ölçüde ulaştı. Gönüllerde taht kurdu Ancak Çarşı Grubu’nun kampanyasına destek olan bir kişi daha vardı: Geçen sezon Siyah-Beyazlı formayı giyen Baki Mercimek... “Bana gösterdiğiniz sonsuz destek ve sevgiye karşılık olarak küçük bir jest yapmak istedim. Nasıl ki sizden aldığım para alın terimin karşılığı ve helal ise, bu güzel organizasyon için benim de her kuruşum sizlere helal olsun” diyen Baki’nin ‘1903’ YTL’lik bağışı, büyük alkış topladı. (fanatik) kaynak : MARATON - Spor Haberleri Bravo Baki Beşiktaş tan kazandığın her kuruş sana helal dir . |
helal olsun baki |
helal bakimize:D:D:D |
helal olsun baki.seni sevenleri unutmamışsın. |
waroll baki |
sevmek böyle birşey işte... o gerzek yaşam tarzı tümör efendi gibi parayla sevilmez... takımdan gönderilse bile sevgisini parayla ölçmeyen Bakiye sonsuz teşekkürler... Boşuna demedik 'seviyoruz seni Baki Mercimek' diye... |
helal olsun baki sana boşuna sevmedi bu tribunler seni |
tek kelimeyle helal olsun |
ne bir lokma ekmek ne bir kızı sevmek seviyoruz seni baki mercimek |
seni seviyoruz Baki adamlığın ve insanlığınla büyük adamsın aldığın paralarda helal olsun sana.... |
Yuregiyle kapasitesin olcusunde kartallar gibi mucadele eden Bakiye yapilan haksizliklar cok buyuktu, Besiktas tarafatari dahil!! Besiktastan cok kotu bir sekilde gitti herkes bayram yapti, bu neyse adam diz baglari koptu 6 ay yesil sahalardan uzak kalacaga aciklandi, bazi Besiktas taraftari buna sevinip oh olsun senden neler cektik birazda sen cek gibi aciklamalar yapmisti!! Suan utaniyorsunuzdur insalla, ama yuzsuzsunuz biliyorum utanmazsiniz!! Ne bir kisi sevmek, ne ferrari surmek, seviyoruz seni Baki mercimek!!! |
Harbiden Baki'ye helal olsun.Bir daha belki Beşiktaş'ta hiç oynamıcak ama bizim gönlümüzden gerçek Beşiktaşlı olarak kalıcak. |
healal yaa. |
NE bi dilim ekmek ne bi kızı sevmek seviyoruz seni BAKİ MERCİMEK :) |
kişiliğin gibi yeteneginde olsaydı keske :( |
helal olsunnn |
helal olsun ul@n sana |
Adamlık " Baki " Kalır , Teşekkürler Baki Beşiktaş seni hiç unutmayacak . |
Helal olsun sana baki beşiktaş seni kolay kolay unutmayacak!!! |
teşekkürler Baki |
yürü be kartalım |
Türkiye`de Saat: 15:59 . |