![]() |
Alıntı:
|
2.devrede istanbul sokaklarında sizleri görmek istiyoruz bakalım ne kadar delikanlı taraftarlarsınız bi gelin bakalım o emanetleri nerenize takıp gidiceksiniz . . . |
çoluk çcuk hepsi yah 17 üstü adamları elin parmaklarını geçmez pisliklerin |
Amaç belli BEŞİKTAŞ'ımın üzerinden rant sağlamak , her sene bizimle maçları olduğunda adlarını duyurmak , TOMMİKS adlı sürüngen hayvan topluluğuna prim kazandırmaktır ! iltifat etmişsin...şuraya yazıya ayırdığın 5 dk.ye yazık :):) güzel yazı tebrikler |
bursa sn ne sanıyon kndini hftasnu cakalımda kndine gel |
Alıntı:
|
Amaç belli BEŞİKTAŞ'ımın üzerinden rant sağlamak , her sene bizimle maçları olduğunda adlarını duyurmak , TOMMİKS adlı sürüngen hayvan topluluğuna prim kazandırmaktır ! söLenicek söLenmis zaten :D |
Senede sadece 2 kez oda Beşiktaş maçlarında gündeme gelip reklamını Beşiktaş üzerinde yapmaya çalışan kertenkele sürüsünü kaale almaya değmez.Alın geçen sene de taraftarımız stada alınmadı, sonuç:Çaktık..Yine itaat edecekler, kaçar yolları yok. |
Bursalı delikanlı görmek isterseniz ben burdayım !!! ama Bursasporlu görmek isterseniz onu bilmem Bursalı olan la Bursaspor lyuyu birbirine karıstırmayın lütfen !!!! saygılar |
ya arkdaslar ben bursada yasıyorum burdan ıstanbula bjk macına gelebılıorum bursda kendı takımımı ızleyemıoyrum ... ıslerı guclerı her hafta bıze maclarda kufur etmek nedense hıc ceza almıoylr ama bız etsek hemen cezalar yagar ayrıca ortak gorusumuz bjkmızın uzerınden rant saglamak delıkanlı carsı nasıl gelecek dıolar bıze versınler turubun ogretelım taraftar nedemek oldugunu kufur etmekle olmuo bu ısler |
Türkiye`de Saat: 00:02 . |