![]() |
ben maçın dün olduğunu bile unutmuşum:))) çok yorgundum:) ligde birinci sırada diye uyuz oluyodum zaten trabzona kupa da bizim lig de bizim olacak:) |
şu belli oldu ki,bize pres yapan iyi basan takım bizi bunaltıyor,topla bir türlü çıkamıyoruz elimiz ayağımız dolaşıyor mutlaka çözüm bulunmalı bu meseleye en son kocaeli maçında da böle oldu 2 gol yedik tabi cisse,sivok,delgado olsaydı daha farklı olabilirdi neyse sonuçta ikinci yarı trabzonlu oyuncular ilk yarıda olağanüstü tempo yapmanın cezasını çekti ve oyundan düştü akıllı oynadık ve son dakika olsa da kazandık..gökhan zan,zapo ve bobo nun hakkını vermek gerek özellikle gökhanı çok beğendim milli maçlarda oynadığı gibi oynadı nihayet:)fortise dewam etmek güsel,trabzonda havlu attı büyük ihtimalle.. |
yha bu hakemler ne ayak anlamadım gitti ayar oldum . . . |
ya ben bigün ölürsem ya beşiktaşın yüzünden olur yada beşiktaşın yüzünden.verem oldum yaaa... allahtan yendik... |
Alıntı:
kazansak bi türlü yenilsek bitürlü:evil: iyi oynayana deil gol atana puan veriyorlar bunu unutma:goodnight: |
Büyük maç kazanamıyor kazanamıyor dendi, alın işte kazandık..:)..Hem de takımın banko isimleri Sivok, Delgado, Cisse yokken...Beraberlik bekliyordum açıkçası ama akıllı top oynadık, savunmada fazla hata yapmadık, yaptığımız anda da yedik zaten golü, son dakikalarda da maça ağırlığımızı koyup maçı kopardık, yanii 1-1'e yatmadık, kazanmak için oynadık ve de kazandık...Haa oyun iyi miydi, değildi tabiiki, ama Avni Aker'de, 3 eksikle bundan fazlasını beklemekte olmazdı yanii...Tebrikler Denizli ve talebelerine, gruptan artık çıktık gibi, sırada Bursa deplasmanı var, iyi oyundan öte galibiyet bekliyoruz yine... |
Son 10 dk baskılı oyun çok hoşuma gitti galibiyeti arayan bir takım ve takıma göre taktik gol yedik ama yinede kazandık trabzon formda bir ekipti 3 puan almak bizi rahatlattı onları ise ateşe attı |
Alıntı:
zapo kuş misali bi karşı kalede bi bizim kalede:D |
6 eksiğimize rağmen Trabzon deplasmanında galibiyetle dönmemiz mükemmel oldu.Aslına bakarsak bize 1 puan bile yeterdi ama 3 puan guruptan çıkmamızı sağladı.Şimdi antep'le 1. lik için çekişecez.Onları deplasmanda da yenersek 12 puan yararız.Hayırlısı. |
süper oldu be valla sessiz sakin maçı dinliodum kulaklıkla ortam gayet sessiz teyzemle eniştem muhabbette ben bi bağırdım goooll die acayip korktular bi gün birinin ölümüne neden olucam :(:(:D:D |
Türkiye`de Saat: 20:34 . |