![]() |
offf off bıkkınlık qeldi artık bu bursa spordan kendilerini ne sanıyolarda konuşuyolar bi kaç sene önce kümeye düşmüşler neymiş yok efendim beşiktaş maçı sattı kümeye düştük yok beşiktaş yüzünden oldu dır dır dır kafa şişirmekten başka bi halt yaptıkları yok bunların. önce siz adam gibi oynayında küme düşmeyin. ozamanlar sanki çooook iyi oynadınız haksız yere düşmüs gibi bide şucu bize buluyosunuz yetti artık beşiktaşın sırtından haber yapıp gündemde kalmanızzz davul bile dengi dengine demişler kendilerini beşiktaşla bir tutmalarını anlayamıyorum... |
Bunları gerizekalının önde gideni yaf...Fazla konuşmaya gerek yok bunlar hakkında... |
Beşiktaş başkanıysa gidicek oraya adam gibi durucak yerinde... |
Bunlar iyice kasiniyor ... kendilerini bir ... zannediyorlar en iyi cevabi sahada verecegiz ... |
Bursasporu , taraftarını muhatap almak , yazılar yazmak ,hatta küfür etmekle biz yanlış yapıyoruz. Herkes haddini bilsin , biz önümüze bakalım. Kendilerini olduğundan fazla birşey zannediyorlar Beşiktaş camiası kendilerini muhatap aldığı için. Herkes kendine göre düşman ve rakip seçsin. Davul bile dengi dengine ... |
adamlar her hafda bursada bıze kufur edıolar kaale almıyorz ya bu kadar basıt bıde baskanımıza gelmesın dıolar sız kımsınız bursaspor kım bn bursada bı mac gormedım bıze kufur etmesınler bursada yasayp bjk macına gıdememk cok zor bısıy ama sahada cvbmızı verıcez bıde amıgoları zeytın dalı bklıomus bızden sız kımsınız ya ılk bursa macına bızım seyırcımız sokulmadı bıde ozur beklıolarmıs sadece guluyorus bunlara herkes haddını bılsın rakıbımız olamaz bıle bursaspor ama bursaspr ııcın senede ıkı hafta prım yapıolar oda bızım maclar baskanlarından topcularına kadar hepsı bunlar ıcın yatıp kalkıo demekkı bızım ne kdr onemlı oldugumuz bellı bız koskaca bjk yız bursaporu kaale almıoruz sahaya cıkar oynrız sahada gereken cvb ı verıcez zaten bnm gıbı bursada yasayan bjklı kardeslerımz doldurusa gelmesınler bızım anımız sanımız heryerde ıns yenıcez gene ALLAH ın ıznıyle |
agzi olan konusuyor, demiroren sizler benim muhattabim degilsiniz diye bir aciklama yapmali ve yine gidip deplasman tribunde oturmali! |
ben bu bursasporun yöneticilerinin taaaaaaaaaaa bilmem nelerini şey edeyim.futbolculara sözüm onlarıda bu hale şer...siz yöneticileri getiriyor.bursalılar artık şunu kabullenmeli her zaman tek büyük var o da ŞANLI KARTALIM. |
konusmaya degmez bu maci ancak buyuk besiktas in basiretsiz yonetimi tarafindan bu noktalara geliyor bu durum cikin kardesim adam gibi tek ve net bi aciklama yapin bursa spora bizimle ugrasmamalari gerektigini guclerinin ve vizyonlarinin buna yetmeyecegini bundan sonrada kendileriyle herhangi bir konuda muhattap olmayacaklarini aciklayin bitsin |
Olan biz Bursa'da yaşayan Beşiktaş'lılara oluyor.Bir deli kuyuya bir taş attı , milyonlarca akıllı çıkaramıyor. |
Türkiye`de Saat: 16:25 . |