![]() |
ciddi sayılacak sivas kayseri bursa maclarında 1 gol kaybedilen 7 puan sadece içerde mac kazanarak bişey olmaz o kadarını anadolu takımlarıda yapıyo |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ekrem boş koşmadı dolu dolu koştu bana göre ali tandoğanda hayatının en gzl toplarından birini oynamıştır heralde çok top kaptılar ikisi ve kendi kapasitlerine göre değerlendirirseniz çok ii oyadılar gökhan zan iyimi oynadı :) gökhan zan nerdeyse aldığı tüm topları karşı takıma verdi tamam top kaptı ama her defans oyuncusu top kapyo zaten herneyse bu oyuncuların onaması zten yanlş oynasınlar demiyorum onları bu tkma alanların ayıbı ztn o ama iyi oynadıkları zaman haklarını vermek lazım bnce onlar yüzünden yenilmedik biz |
Ertuğrul hocayı beyenmiyenler kına yaksın diyorum başkada bişey demiyorum. 6 maç 14 puan 5 maç 8 puan YAZIKLAROLSUN...... |
onlar yüzünden yenildik demedim zaten ama bizim "onlar sayesinde kazandık" diyebileceğimiz oyunculara ihtiyacımız var serdar özkan neden deplasman maçlarında kenarda tutulur anlamıyorum top kapma konusunda ben de hem fikirim ama ortasahada oynayan bu oyuncuların önemli olan top kapması değil topu doğru kullanmasıdır ben doğru kullabildiklerine inanmıyorum, gökhan zana da iyi dememin nedeni bütün hava toplarını almasıdır defans bugün iyiydi zapo ve toraman ı da beğendim bursanın tek pozisyonu var maç boyunca ama hücumda çok yetersizdik. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bobo-Batuhan oynamali artik YETER!! Nobre ve Holosko iyide kotude oynasada hep banko boyle olmamali!! Denizli aklini basina topla yeter artik!! Kayseri,Sivas ve Bursayi yenemedik, nsl sampiyon olacagiz biz?? |
delgado konusunda haklısın ama bu adamın deplasmanlarda gerçekten özgüven sorunu var bunu nası halledeceğiz bilmiyorum ve halletmezsek de büyük sorun olacak :S cisse yi bilmem de sivok bu takıma gerçekten çok lazım. hem geriden çıkışları hem doğru paslarıyla gerideki en önemli bağlantımız sivoktur. |
Türkiye`de Saat: 02:19 . |