![]() |
serdar özkan bu serdar özkan nasil topcu yaa simarigin biri holoskonun kötü hali buna 1000 basar adam alt yapida agzi kokuyordu as kadroya girdi barlarda puro icerken yakalaniyor yaziklar olsun sizin gibi futbolculara gökhan zani begenmiyorduk helal olsun adama takiminin en iyisiydi |
bende bayadır özkanın saldığını düşünüyorum ama takımımız şanssızlıktan alamadı bugün, gene de güzel futbol vardı . |
Off off, bi adam edemedik bunu da... |
İmajını da deiştirmiş hele şükür.Uyuza benziodu önceden.Adama benzemiş şimdi:D:D |
Serdar Özkan bu sene çok sorumsuz oynuyor.Uyarılması şart. |
maçı ara ara izleyebildim.genel konuşamayacağım ama kaçırdığı gol tam bir cıvıklık eseri gibi geldi.bazı pozisyonlarda da ronaldinho gibi çalım atma sevdasından vazgeçmesi lazım |
Genç adam kanı kaynıyor :D |
bu şrfsiz kendini messi falan sanıyor yaa kadroya alanda suç |
bence ekrem serdar dan daha iyi daha fizikli ve daya dayanıklı |
S.Özkannnnnnn ve S.kurtuluş....... gidinnn de rahatlıyakkk ama yerinize daha berbat bi adam alır bu yönetim... Gitmenizin bi manası olmaz o zaman :((( |
simardi bugun topa iyi vursa galiptik resmen |
bu salakta artis kesilfdi başımıza.kendini nimetten zannediyo vericez yolu görücek mal |
Zaten hocada onu oynatmıyor. Eğer profesyonel bir adam olsa çoktan bu takımın değişmezi olurdu.... |
2 serdarı da 18 almıyacaksın 3-4 maç bazı şeylerin farkına varacak , bursa maçında kaçırdığı gol tamamen sorumsuzluk 3 dk. sonra sağ çizgiden geliyor kafayı kaldırıyor penaltı çizgisinin orada adamı görüyor tuhaf bir yere çıkarıyor yine soldan 2 defa savunmayı bir an ters yakalıyoruz 4 kişi birden bindirmiş 1 inde çalım attı diğerinde atamadı defans yerleşti atak bitti aynı lakayıtlığı 2. yarıda oyuna dahil olduğu sivas maçı ve kayseri de gösterdi anlam veremiyoruz.. berabere kalabiliriz defans tabanca gibi adım attırmadılar ilk toplara hep vurdular 1,5 pozisyon verdik kızdığımız gökhan zan nazar değmesin 2 maçtır kendine gelmiş çok ii oynuyor fakat bu sorumsuzluk yüzünden puan kaybediliyor 1-deil 2 deil kaç oldu serdarlar biri ağır koşmuyor diğeri savruk ne yaptığını bilmiyor(gecen sezon oynadığı maçlara performansa hırsına baksın utansın) buna taraftar isyan eder |
serdar özkan'ın ağzında puroyla barda çekilmiş fotosu var bizim forumda zaten, epeydir kendine dikkat etmiyor kulağının çekilmesi lazım ... dün altı pas içinde yaptığı o lakayit vuruş saç baş yoldurdu ... yazık |
bende serdar kurtulus coq iyi bir futbolcu sadece su aralar formunda bir düşüşlük var serdar özkana gelince iyi futbolcu ama beşiktaşta oynaması tartışılır dün bursa macında coq gereksiz bir golü kacırdı bu arada maca bjk li arkadaslarla beraber coq sayıda gittiq:D stadın yarısı bjk li de belli etmior |
Türkiye`de Saat: 13:19 . |