![]() |
Onumuze bakalim beyler gecmisle yasamayalim!! Obur dunyada nsl olsa hesabini verecek catir catir!! |
Alıntı:
|
okan super sın zaten senın karakterın farklı ıdı her zaman |
okan beşiktaşımızdayken oynadığı süre içinde formanın hakkını vermeye çalışıyordu.tek negatif yanı gs li olmasıydı |
helal olsun... |
papila bizim sayemizde prim yaptı yorumculuk yapıyo... Yaptıgıda yanına kar kaldı en azından bu dunyada!! Olan bizim sampiyonlugumuza oldu!! |
şu cem papila angutunu gördümmü kanım çekiliyo yeminle... satılık herif... cem papila kartları anlatmasın başka bişey yapsın...:) |
Zaten bu olayın peşine Lucescu ve Okan düştü sadece. O dönemin başkanından da beklerdim böyle açıklamaları... |
o hakem bozuntusunu tanıyan bile yoktu taki bizim o maçımıza kadar zaten o kırılma noktası oldu bizim için efsane olabilecek takım dağıldı hala unutamıyorum liverpool maçı bile o maç kadar koymadı ağlamıştım adi herif 5 kırmızı ne demek be haram olsun ALACAKLIYIZ HESABINI ÖDERSİN ÖBÜR DÜNYADA tövbe tövbe sinirlendim yine neyse sövmiyecem |
İyi nefis kapakta okan buruk ne alaka anlamadım.Birazda iyi olmuş beşiktaş camiası dışından birilerinin bu olaya tepki göstermesi. |
Türkiye`de Saat: 18:36 . |