![]() |
[quote=VeysTube;857008] Ben şampiyonluğa inanmıyorum , pazar günü eskişehir maçındayım inönü de . . beklerim senide yüzyüze konuşmak isterim , derdin neymiş . . İkide bir feneerin adını ağzına alıyorsun :) Aklım karışmaya başladı . .[/quote sampıyonluk bu futbol anlayısı ve bu sıstem bole gıderse sampıyonluk hayal olacak... mustafa denızlının yapcagı sampıyonlugu da ıstemıyorum bjk basında gormekten nefret edıyorum ama yapacak bırsey yokk sadece saygı gosterıyorum oda bjk olan askımdan dolayııııı ....bjk basına gelmden once lıg tv de yaptıkları yorumları asla unutmaycagımmm... |
Alıntı:
Biliyorum burki onun için şampiyon yap bizi demiyorum , şampiyon YAPA-CAK bizi diyorum , arada fark var yani anlayın diye kelimeyi açık açık yazdım :) Yanlış anlama lafım sana değil forumda çoluk çocuk çok laftan anlamayan . Ben inanıyorum ŞAMPİYON O - LA - CA - ĞIZ . Göreceksiniz hem eski maçını hem ezik maçını alacağız bağzılarıda utançlarından foruma gelemeyecek . Babaları yaşında ki insan a yani sayın denizli hocamıza küfürler edenleri göreceğiz o gün nasıl kıvıracaklar . |
Alıntı:
abı kusura bakmada cok luzumsuz konusuyorusnnn burda kımse mustafa denızlıye kufur etmedı sen nerden cıkaryorusn bu laflar mustafa denızlı sana para mı verdı yoksa forumda benım hakkımda ııı seyler yaz dıyee. bız sadece denızlıyı bjk basında ıstemıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz benım takımıma laf atan lıg tv apuk apuk konussan benım takımın basına gecmemelııııı sampıyon yapsada yapmaasada ıstemıyorummmmmm |
Mustafa Denizli Beşiktaşımızı şampiyon yapacaktır.Zaten bu zamanda Türkiye'yi tanıyan, bilen başka bir hoca yoktu Lucescu dışında.Ertuğrul Sağlam'ın gidişinden sonra Lucescu'nun getirilmesini istiyordum ama olmayınca Mustafa Denizli gayet iyi bir seçim.Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'a çok erken geldi bu büyük hataydı.Bu yüzden biz Beşiktaşlılara düşen görev Mustafa Denizli'ye destek vermek, bazılarınız Mustafa Denizli'yi sevmiyor olabilir ama sonuçta Beşiktaşımızın hocası.Kendisi de önceden Beşiktaşlı olduğunu söylüyordu.Durun daha bakalım 1 ay oldu göreve geleli.Biraz Mustafa hocayada şans tanınsın bakalım neler yapacak, daha 1 ayda istifa olmaz. |
Alıntı:
ya bıraksana şunu tekin kardeş . . küfürü ağzından düşürmeyen biri olduğu belli . küfür küfür küfür salla bea . denizli defolsun gitsin , gidecek fenerbahçe maçını kazanamasın istifa konusu açmazsam bende birşey bilmiyorum :D ertuğrul hocamıza yapılanları gördük . . fenerli hoca istemiyoruz . . |
Alıntı:
kardes ondan degıl besıktas yener yada yenılır bı bu takımı zaten sevınmek ıcın sevmedıkkkk tutturmus kufur kufur ınsanın zoruna gıdıyor ..ertugrul hocada bunların yuzunden gııtııı adamı aglatarak gonderdıler sımdıde mustafa denızlıyı savunuyorum bana mustafa denızlının bır bsarını solesın bana kac senedır ırdan calıyormus neden baska bır kulup bulamadı manısayı kım dusurdu fb altı yabancı sahaya cıkaran kımmmm lıg tv de besıktasa hakaretler eden kımm bjk taraftarını begenmeyn solesın bna besıktas macına gelen artık ne olsunn |
yorumsuz.. paylaşım için tşkler:) |
mustafa denizli bilgisi becerisi ve tecrübesi ile şu an beşiktaşımız için en iyi seçimdir aslolanda beşiktaştır beşiktaşın menfaatleri söz konusu olduktan sonra gerisi benim için teferruattır takımın eskiye göre daha istekli oynadığı gerçek sonuçta bu kadroyu kuranda denizli değil ama ben şampiyonluk şansının ertuğrul hocaya göre denizli ile daha çok olduğuna inanıyorum |
Bilip bilmeden konuşmayın. Ya da işinize geldiği gibi. Mustafa Denizli'nin ne kadar iyi bir Beşiktaşlı olduğunu anlamak için zeki olmaya gerek yok. Alıntı:
Kimseye değil Beşiktaş'a destek. Sonuna kadar... |
bence takım eskisine göre daha iyi futbol oynuyor ilerde daha takım daha iyi olacaktır eminim |
Alıntı:
|
ben mustafa denizlinin iyi bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum ama biraz zamansız geldi umarım bu kritik süreci çok kayıp vermeden atlatırız. Bunu aşarsak denizli bjkmıza eminim faydalı olacaktır. |
Alıntı:
yapacağı şampiyonluğu istemiyormuşsun.. 1- Sorarım sana ;beşiktaşı bu güne kadar şampiyon yapan hocaların hangisi gerçek beşiktaşlıydı öyle. en azından denizli ,fb ve gs yi çalıştırırkende çekinmeden beşiktaşlıyım diyordu. 2-ertuğrul nasıl beşiktaşın yetiştirdiği oyuncu kategorisine giriyor.Samsun dan alınan ve tıpkı başka takımlardan aldığımız diğer oyunculardan farkı olamayan oyuncuydu.ayrıca abiside açıklama yapmıştı ertuğrul GS yi tutardı diye.Sen onu abisinden daha iyimi tanıyorsun 3-artık ertuğrulun devri kapatıldı.ısıtıp ısıtıp onu gündeme getirmenin beşiktaşa hiç bir yararı yok. |
zamanla inş herşey güzel olucak doğru hemen güvenmemek lazım ama biraz zamana ihtiyaçı var hocamızın |
benim Mustafa denizlinin karakteriyle bir problemim yok.Eldeki oyuncu kaltesi zaten sınırlı birde bunun üstüne ilkel taktiklerle yanlış oyuncu şeçimleri birleşince ibre hüsrana doğru kayıyor.Umarım denizli bir an önce hatalarından vezgeçer.Denizli'nin olumlu yanı beşiktaş'lı olması ama beşiktaşı'ın başına da etik olarak geçmesi pek doğru olmadı( lig tv'de ki karalayıcı yorumları ve eleştirdiklerini şimdi kendi yapması gibi...) Ama olan oldu ben hiç bir zman hakaret etmem saygı duyayarım ama kafama yatmayan yanlarınıda söylerim.Malesef bu seneninde heba olduğu görüşündeyim.Şampiyonluk şansımızı oldukça düşük görüorum malesef.Belki böylesi daha hayırlı olur sene sonu sayın(!)başkan defolup gider yerine ayakları yere basan futbolu bilen çağı kavramış bir yönetim gelir ve Beşiktaş'ın gerçek potansiyelini ortaya çıkarırlar. |
Alıntı:
bak abıcım bır kere benım besıktaslıgıma laf etme herkes oss calısrkn bız trıbundeydıkkk ben besıktaslı degılımmmm besıktaslı dogdummmmmmmmmmmmm .ertugrul hocaya gelınce ben karısmam abı sı ne demısse bjk oftas macında adam gol sonrası aglıyorsa o besıktaslıdr .denzlıye gelınce abıı seba donemınde bjk lazım ıken nedn gelmedıııı sorarım sıze fb calıstırırken abdullah bıze gola atınnca neden cocuk gıbı sevındı bjklılk bu mu mustafa denzlınınn gelıp bna mustafa denızlıyı savunmayınn... lig tv de besıktasa hakaret eden bjk taraftarını begenmeyn cıns cıns yorum yapan kısıyı bjk basında gormek ıstemıyorummm .sayın saglam devrı kaapanmıs olabılır ama mutlaka donecegıne ınanıyorummmmm |
Alıntı:
|
teknik direktör değşiklğiyle başarı gelmez...başarı gelse de kalıcı olması önemli... sorun teknik direktörlerde değil bizim gibi 100 seneyi devirmiş bi kulübün bi ekolü olmaması... beşiktaş diyince aklımıza gelen bi sistem var mı ? ne yazık ki yok... eğer bi ekol yaratmak istiyosak bunu yapmalıyız...başarı istiyosak ta ekol yaratmalıyız... A takımımız hangi sistemi oynarsa alt yapı takımları da aynı sistemi oynamalı ki alt yapımızda başarılı olsun... böyle giderse yeni teknik direktörler gelecek...yine eskisiyle kıyaslayacağız..yine tartışmalar yaşanacak... bu kısır döngünün artık bitmesi gerekiyo..bize yakışan bu olur...saygılar... |
sonuna kadar destekliyoruz.beşiktaşa kişilik olarak çok yakışan bi hoca. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Herşeyden önce Beşiktaş'ın menfaatlerini düşünmeliyiz. Beşiktaş puan kaybedince buraya gelip, ben şunu demiştim tarzında yorumlar yapmak kime ne kazandırıyor, anlamıyorum. Herkes birşeyler diyor zaten... |
ne tigana ne ertugrul ne lucescu hiç biri büyük takım futbolu oynatmadı.. uzun zamandır ilk defa böyle kendımıze yakısan bi hoca ve oyunla sahaya çıkıyoruz. hala itiraz ediyolar ya bunu anlamıyorum 2 senedir oynamadıgımız güzel futbolu 5 maçta oynadık hala kimi çevreler bunu anlamak istemıyolar gercekten hayret verici bişi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hocayı bende destekliyorum.En azından yenilsekte zevkli futbol izliyoruz. |
Alıntı:
yok artık Allah göstermesin gol gol gol ü de çalmazlar heralde gerçi bu ezikler onuda yapar hırsızlık ruhlarında var :D :D |
Alıntı:
diline sağlık abi ama anlamazlar . Sanırsınki Beşiktaş babalarının malı tövbe yarabbi yav ama bunda kusur bizim ve büyüklerimizin dir abi bizden küçüklere Beşiktaşlılığı ve Beşiktaş duruşunu doğru öğretemedik , öğretmediler. |
Alıntı:
Tekin kardeşim bende senin gibi doğuştan Beşiktaşlıyım bende senin gibi Beşiktaşımı ölümüne sevenlerdenim ama deflarca ezikbahçeli diye hakaret yedim olmadığım halde şimdi Beşiktaşımızın hocası sayın denizli de bundan muzdarip ama emin ol ki o da senin benim kadar Beşiktaşlı . Şimdi söyle bakalım ne demek Mustafa Denizli gibi Beşiktaşlılara teslim etmem Beşiktaşı , kardeşim BEŞİKTAŞIM SENİN BABANIN MALI DEĞİL BEŞİKTAŞ BÜTÜN KALBİ SİYAH BEYAZ ATANLARINDIR . Unutma tek Beşiktaşlı sen değilsin .biraz sakin ol ve düşünerek tepki ver , Beşiktaşlılığından gelen asiliğini yanlış kullanma . |
Iyi ki desteklemisim valla adam gibi mac izlemeye basladik en sonunda... |
Neler oluyor burda ya. Yeni Besiktas, eski Ertugrul, febeli Denizli, ben onu sevmem bunu sevmem. Sampiyonluk olmaz olsun...... Bu taraftari bu hale kim getirdi? Yanlis yönetim mi? Yanlis tranfes politikasi mi? Takimin icinde bulundugu su durumda ve herzaman; Besiktas armasiyla sahaya cikan kim olursa olsun kosulsuzca onlari desteklemeye stada giden herkese saygilarimi sunuyorum. |
Alıntı:
|
denizliyi ilk başda desteklememizin nedeni ele vucaığan bir bşrsı yokdu sürekli bi istikrarsızlı vaı ama bu ortadan kayboolmaya başldı çünkü artık bir başarı istatistiği oluşmaya başladı taraftarın tek desteklememe nedeni baarısızlıkdı bunu hocada biliyordu eminimki bu önümüzde dönemlerde başarılarda denizliyi desteklemeyenler azalmya başladı heketlri yapmacık olsun olmasın bizi güzel bir yerlere getirsin bize yeter burad başarısz olanın yeri yok ama şampiyon olursak görün o zaman denizliye verilen desteği |
Ya sacmalayin ya.. Sampiyon olalim gerisi onemli degil.. Yok Ali sampiyon yapti yok Veli hic onemli degil!! Serefimizle ve hakkimizla sampiyon olalim yeter!! Ertugrul Saglam kim kardesim? Adam ileride iyi bir teknik direktor olabilir ama suan sadece cok iyi bir insan!! Sampiyon BESIKTAS !! Sampiyon olmamizi istemeyenler gitsin Febesi Geseyi desteklesin ozaman!! |
evet en basinda dedigimiz gibi 4 lu savunmaya gecilince nelerin dogru nelerin yanlis oldugunu gormus olduk demekki bazi seyleri dogru gorup dogru yorumlamak gerekiyormus ama denizliyle kalicilik saglanmayacaginin hala arkasindayim |
Denizli bizim teknik direktörümüz değil..Şampiyon yapsa da yapmasa da devam edilmemeli bence de..Daha geniş görüşlü, çağı yakalamış, önyargılardan uzak, gençlere de değer veren bir isim gelmeli.. Fakat sezon sonuna kadar Denizlinin arkasındayız...Son maçlarda olumlu işaretler veriyor..Böyle devam eder de şampiyonluk gelir inş..:) |
evet hatalarından vazgectı sisemi oturttu en azından artık uclu stoperle oynamıoruz basarının arkasındakı buyuk etken:) |
ertuğrul sağlam 3 senede istikrar kuramamışken denizli geldi ve 8-10 haftada kadrosuna, taktiğine karar verdi. hala ertuğrul demeyin. denizliyi yargılayın ama ertuğrulu övmeyin. hiç bir başarı yakalayamamış bir insanı hala konuşuyorsunuz.çok saçma |
Alıntı:
Bunların hiç biri negatif anlamda Denizlide yok..Çağı yakalamamış olsa,hala 3-5-2 izlerdik..Kaldı ki çok geriye gitmeye gerek yok 100.yılda 3-5-2 ile takır takır oynayarak şampiyon olduk..ilk geldiği 3-4 hafta bunu denedi baktı olmuyor sonra 4-3-3 e döndü..Adam çağın Sistemi 4-3-3 oynatmaya çalışıyor takıma..Avrupanın en üst düzey klublerine bakın 4-3-3 oynadığını göreceksiniz..Türkiyede 4-3-3 oynayan bir takım daha yok..şimdi bu adama çağı yakalayamamış dersek hakkaten ayıp ederiz.. |
hocaya sistem ya da oyuncu seçimleri konusunda eleştiriler olmasını doğal karşılıyorum, ben de bazen oyuncu seçimlerinde hatalı olduğunu düşünüyorum ancak bazı önyargılı yorumların da sadece laf olsun diye yapıldığını görüyorum. çağdışılıktan, görüşünün vizyonunun ufkunun ya da her nasıl telaffuz ediliyorsa geniş olmadığından söz edilip duruluyor. ya siz mustafa denizli'yi tanımıyorsunuz ya da siz futbolu herkesten çok biliyorsunuz, adamın geldiği 2. haftasında bombardıman başlamıştı ama noldu görüldü ki düzenini oturttuğunda mustafa denizli bu takımı şampiyon yapabilir oynattığı futbol ortada kötü zamanlarımız da oluyor ama şu kesin ki bu ligin en iyi futbolunu BEŞİKTAŞ oynuyor, daha da iyi olabilir. Peki şu ortamda çağı yakalamış, vizyonu geniş, vs. vs. bu özellikleri barındıran bir hoca söyleyin o zman bana, avrupa şampiyonu aragones mi, bursaspor'a ali sami yen'de kapanıp zar zor yenen bülent korkmaz mı (skibbe de farksız değildi), kapanıp kontra gollerle 1-0 2-1 lerle buralara gelen bülent uygun mu (sivas'ın futbolunu beğenen varsa hiçbişi diyemem),bunlardan farksız olan ersun hoca mı?? ertuğrul sağlam'ı da katıyorum hatta. 2 senedir takımımız görmediği yapamadığı hücum aksiyonlarını yapmaya başladı, kazanma azmi geldi, artık kimse durarak oynamıyor, denizli'nin şu takıma bu kadar kısa sürede kazandırdıklarını iyi yorumlamak lazım, önyargılardan kurtulalım artık |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:34 . |