_Blackseagless_ | 22-11-2008 04:42 | Alıntı: pascaltekin´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 857800)
marıfettır demıyorumm bende kazadım öss karıstırma benım burda anlatmak ıstedıgım adam gelmıs benım besıktaslıgımı tartıyor ben besıktaslı degılım besıktaslı dogdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... aramızda kı fark bu abıı senn 48 yasındasın 40 senedır bjklısın ben 20 yasındayımmm 20 senedır bjklıyım ..herkes gıder kalan taraftardır bunu son derece ııı bılıyorummm . mustafa denızlı ııı bır bjk olsaydı seba donemınde gelırdı bıze sız bu konuyu bende daha ııı bılıyorusuz cunku yasınız daha musaıtttt neden seba donemınde gelmedıııı sıze bunu sormak isterımm .baskaların basındaykenn oz takımına gol atarken vıcdanı cız etmez mı ınsanınn bana bu olayınn profsıyonellıgını savunmayınnn .ılhan mansızda ankaragucu macında bjk gol attı ama adam sevınmedı bılle aglayacaktııı ..gerekırse bjk holıganı degıl nefterı oluruz ama mustafa denızlı gıbı bjk lılarr besıktası da asla teslım etmeyızzzz .sız buna holıganmı dersınız bjk ayaklarımı dersınız ne dıyorsanız deyınnnnn bız bjk dogduk bjk ölecegız ama bjk mezarda bıtmeyecek ahırette devam edecek abıcımmmmmmmmmm | Bak pascalım bak tekinim bak canım kardeşim , Sebebini bilmeden etmeden sırf seba döneminde gelmedi diye Mustafa Denizliye tavır alıyorsun bir araştır bakalım acaba neden gelemedi acaba geçerli bir sebebi varmıydı belki haklıydı sebebinde bana sorma bende ufak tım ozamanlar aklımda kalmamış olay :) , Başka takımlarda iken takımı Beşiktaşı yenerken niye seviniyordu diyorsun kardeşim düşün bir kere çalıştığı takımın taraftarı ona neler ederdi öyle bir durumda ağza alınmaz küfürler yerdi yetmezdi çalıştığı kulüpten kovulurdu sonra medyayı biliyorsun tefe korlardı mustafa denizliyi ondan sonra hiç bir yerde iş bulamazdı yani ekmeğinden olurdu yazık değilmi neden ekmeğinden oldun . İlhan mansız ı örnek veriyorsun tamam ilhan adam gibi Beşiktaşlıydı ama en olgun yaşında en lazım olduğu zamanda sakatlandı tamam her futbolcu sakatlanıyor bunda ne var diyeceksin sorun bu değil sorun olan ameliyat olduğu gün soluğu disko da gece aleminde aldı ne oldu sonra skatlığı bir daha hiç iyileşmedi japonya ya gönderilmek zorunda kaldı kulüp sonrada FUTBOL HAYATI BİTTİ . Sırf ankaragücü maçında Beşiktaşa gol attığında sevinmedi diye ameliyat olduğu gece diskoya gidip sakatlığının kronikleşmesine yol açması ve Beşiktaştan gitmek zorun bırakması kendini af edilir mi , Bir düşünbakalım .
Tekin kardeşim bende senin gibi doğuştan Beşiktaşlıyım bende senin gibi Beşiktaşımı ölümüne sevenlerdenim ama deflarca ezikbahçeli diye hakaret yedim olmadığım halde şimdi Beşiktaşımızın hocası sayın denizli de bundan muzdarip ama emin ol ki o da senin benim kadar Beşiktaşlı . Şimdi söyle bakalım ne demek Mustafa Denizli gibi Beşiktaşlılara teslim etmem Beşiktaşı , kardeşim BEŞİKTAŞIM SENİN BABANIN MALI DEĞİL BEŞİKTAŞ BÜTÜN KALBİ
SİYAH BEYAZ ATANLARINDIR . Unutma tek Beşiktaşlı sen değilsin .biraz sakin ol ve düşünerek tepki ver , Beşiktaşlılığından gelen asiliğini yanlış kullanma . |