![]()  |  

sanki başka ornek alıncak kişi yok kişiliksiz birini ornek alıyo   |  

Serdar'ın hangi takımı tutuyorsunuz şeklinde sorulan soruyu cevapsız bırakması lazımdı.Hangi takımı tutuyorsa tutsun ama şu an söyleyemem demesi çok manidar.   |  

zerre  seviyosam ...  bu zındıgııı hiç haz etmiyorum ne olursa olsun..   |  

Başlık kesinlikle yersiz  Herkes küçüklüğünde başka takımı tutabilir Ama şu anda Beşiktaş'ımıza hizmet ediyorsa başımızın üzerinde yeri var  |  

her beşiktaşa gelenin beşiktaşı tutayo die bi kanun yok yani abartılacak bi yazı yok şok açıklama olmaz bence bu yazıı   |  

Konuştuğu kadar oynasa bu tartışmalara gerek kalmazdı   |  

tuttugu takimi aciklamamisya bizim taraftar mahfeder artik bu cocugu  ondan sonra buda gider gs yada fbde yildizini parlatir sonra angut gibi bakariz arkasindan   |  

Alıntı:  
  |  

Bırak hangi takımı tuttuğu önemli değil şu anda BEŞİKTAŞ' taysa o formanın hakkını sonuna kadar vermek zorunda sezon sonunda paraları indirirken iyi ,futbola gelince fıss acilen toparlanması lazım   |  

Beşiktaşlı olmayan futbolcunun ruhuda olmaz şimdikilerle bi sergen bi ilhandaki ruh yok hatta onları geçtim pascal daki ruh bile .. serdara gelince bi anda farklı bakmaya başladım itici gelmeye başladı   |  
| Türkiye`de Saat: 12:02 . |