Karetta2002 | 20-11-2008 14:18 | Alıntı: mertsunter´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 856694)
Size son bursa macında sahaya ilk 11 de cıkan defans hattımızı sayıcam objektif olarak bu defansla sampiyon olucagımıza inanan varsa dicek bisey yok... Rustu,zan,tandogan,toraman,uzulmez,zapo,ekrem dag.... Bunların icinde birtek zapoyu ayrı tutuyorum diger futbolcularda bizi ligin en tepesine oturtucak ne vasıflar var merak ediyorum??? Bir objektif gozle bakın.. Futbolu bilenler ne demek istedigimi cok rahat gorebilirler...Ha diyebilisiniz ki bizim forvet hattımız cok kuvvetli!!! Arda,kewell,lincoln,baros,karan ve nondalı bir takımdanda mı kuvvetli??? (Galatasaraylı falan degilim bu arada simdi ters yorumlar yapılıcak baska takım reklamı yapıyor diye)...Alakası yok sadece kıyaslama amaclı yazdım bu isimleri... Sozun ozu Besiktas buyuk camiadır ve senelerdir sampiyon olamıyoruz... Cunku kucuk futbolculardan buyuk takımlar yaratmaya calıstık...Denizli bu zaafa dusmeye basladı ve sezon sonunda yine husran olucak bu kafayla giderse... Son sampiyon oldugumuz sene Cordoba,zago,ronaldo,giunti,tayfurlu bir defans hattı vardı..Uzulmezde arada kaynıyordu....nerden nereye!!! ..Kotumserlik degil realistlik benimkisi...Bu kisisel fikrimdir... Herkes kendi yorumunu yapmaktada serbest!!! | Sevgili dostum...farzet ki şampiyon olamadık farzet ki isim olarak rakibimiz daha güçlü..bu mutsuzluk sebebi olmamalı..Şampiyonluk sadece pahalı isimlerle olmaz..Şampiyonluğun yolu takım olmaktan geçer..Buna taraftar da dahildir..Her yıl şampiyon olamadık diye kadro değişirse o şampiyonluk geeeel-meeeez!..Bizim 3 yıl üst üste şampiyon olan takımımızda oynayanlar gerçek değerlerini 4. yıldan sonra bulmuşlardı..o takımda milli takımda banko oyuncumuz yoktu..Namağlup takımdan sadece gökhan ve recep banko idi.O Metin,Ali ,Feyyaz lar hiçbir zaman milli takımın bankosu olamamışlardı..Ama Beşiktaş tarihinin en başarılı dönemini yaşadı..Çünkü taraftar da dahil bir takım idiler..Her başarısızlığın ardından futbolcu ve hoca ;küfür kıyamet eleştirilmezdi..
Beşiktaş taraftarı ayrıcalıklıdır diye düşünüyorum.Futbolu bilir ve medyanın ,ucuz populist oyunlarına gelmez...biz 70 li yıllarda takım küme düşme hattında iken bile 40 bin kişi maça giderdik...Tabiki protestomuzu yapardık ama bugünkü gibi küfrederek değil.Hiçkimsenin ,hiçbir nedenle ne futbolcuya ne de başka birine küfretme hakkı olmadığını bilirdik. |