![]() |
'Tomas Sivok benim eserim' http://img.mynet.com/spr2/Sinanengin10.jpg Beşiktaş´ın eski menaceri Sinan Engin´den iddialı açıklamalar: 'Çek futbolcuların transferini neredeyse tek başıma bitirdim. Sivok´u şimdi İngilizler istiyor.' ‘Adalılar peşinde’ Mustafa Denizli’nin teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını açıklayan Beşiktaş eski menaceri Sinan Engin, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlılar’ın Çek futbolcuları Tomas Sivok ile Zapotocny’nin büyük bir kazanç olduğunu dile getiren Engin, “Bu oyuncuların transferlerini neredeyse tek başıma bitirdim. Yönetim de büyük fedakarlık yaptı. Tomas Sivok’a İngiltere’den çok cazip teklifler geldiğini öğrendim” dedi. ‘İkiye katladılar’ Yıldız futbolcunun, Beşiktaş ile sözleşmesi olduğunu belirten Engin, “Çok genç bir oyuncu. İtalya’ya transferi büyük olay yaratmıştı. Sakatlığı sonrasında geri kaldı. Ancak formunu yakaladı ve herkesin gözü Sivok’un üzerinde. Kamuoyunda, ‘Sivok ile Zapotocny pahalıya alındı’ yönünde eleştiriler vardı. Şu an satılsa, Sivok 10 milyon Euro eder. Kısa süre içerisinde iki futbolcu da maliyetini ikiye katladı” diyerek, Çekler’e övgüler yağdırdı. http://www.besiktas.ws/Resimler/2008/08/02/00009363.jpg |
Gerçekten de Sinan Engin'in bze yaptığı ender faydalı işlerden..Sivok takımın en kilit oyuncularından biri..Zapo da vazgeçilmez..4-5 yıl rahat götürürler bizi savunma konusunda.. |
Teşekkürler sinan engin . Senin kıymetini bilmeyenler utansın . |
sinan engin iyi iş çıkardın çekler de tamam kaliteli oyuncular da şu an satılsa sivok'a kim 10 milyon euro verir çok atmışsın ya |
arkadaşlar savunma diye bir şey yok ortada FC Metalist Kharkiv maçında gördük savunmayı ligdeki takımlarda iş yapıyorlar uefa kupasına gelince yat aşağı |
Senin yaptığını biliyoruz, ama çıkıp ben yaptım ben yaptım demene gerek yok...Çıkar derlerse Seric ve Gordon transferlerini kim yaptı diye, ne cevap vereceksin o zaman!..Sen görevini yaptın, Zapo-Sivok ikilisi Beşiktaş'ın son yıllardaki en 2 transferi belkide...Emeği geçenleri kutlamıştık daha önce de zaten... |
bize yaptığın en hayırlı işi sağol sinan engin |
tamam biliyoz sen yaptın da habirede soylenmezki |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yapilan bütün transferler cuk diye yerine oturcak diye bir kural yok,yaptigin transferde yari yariya basari orani cok iyidir.Bildigim kadariyla Gordon diger futbolcu gelmeyince parasinin da bir kismi pesin ödendigi icin mecburen O nun yerine alindi bunda bir suc yok,Asil gelmesi gereken oyuncu hatirlayin taraftar baskisi dolayisiyla gelmedi.Seric e gelince zaten ligde iyi bir yedek olmasi amaciyla alindi ligde 8 yabancinin oynayabilmesi imkansiz yillik fiyati da 300.000 DOLAR bu fiyata Türkiye de bile futbolcu bulamazsiniz.Ligde malum sebeplerden dolayi oynamasi zaten imkansiz. Bence SINAN ENGIN futbolcudan cok cok iyi anlayan bir futbol adami... |
yaptığı en hayırlı iş... |
Alıntı:
|
nadir yaptığın faydalı işlerden teşekküler.. |
yanlış saat bile günde iki kez doğru vakti gösterir. |
teşşekürlerde o sokaga attıggımız paraları zararımızı katabılıyormu sınan efendı |
Sinan Engin iyi futbolcudan anlıyor.Zapotocny ve Sivok gibi kaliteli futbolcuları kulübüme kazandırdığı için ona teşekkür etmemiz lazım.Yalnız bu haberde bizzat ben aldım diye bir açıklama yaptı yazıyor ama Sinan Engin böyle bir şey demez.Orhan Yıldırım abartmış orasını. |
kuLuße yararLı yaßdıqın seyRek DawRanısLarınDan ßiri.. |
iyi çıkınca sahip çık kötü olunca eleştir aldığın dünya kadar topçudan ikisi iyi çıkmış seriçi neden sahiplenmiyorsun alındığında atıyordun italyada oynamış diye |
Sen bi kapa şu çeneni ya.. |
Alıntı:
|
ya sinan bırak bu unkapanı laflarını ya :D schildenfeld için ettiğin lafları da biliyoruz.. |
benim en güvendigim oyuncu |
Alıntı:
iyi de arkadaslar bir menajerin futbolcusunu motive etmek icin söyledigi laflar neden O nun hatasi olsun ki? Adam bu futbolcular icin "Cigeri 5 Para Etmez ,Serefsizler"diye mi bahsetcekti.Hangimiz bazen birini motive temek icin "ASLANSIN;KOCSUN" gibi laflar etmeyiz? Hangi takimin yöneticisi bizim takimdan bu sene bir cacik olmaz diyebilir? bence bunu böyle düsünmek lazim.Ertugrul yarattigi rüzgarla Sinan in basini yedi ben bunu bilir bunu söylerim.. |
sivoku bu takima alandan allah razi olsun diyorum her izledigim macindan sonra gercekten oyle harika bir oyuncu surekli dua aliyorsun benden sinan engin daha ne istiyorsun :) |
sinan engin rahat bırak bizi adının beşiktaş ile anılması beni utandırıyor |
Hala konuş sen mal herif. |
yiğidi öldür hakınıda ver ama 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben de tam tersi olduğunu düşünüyorum sinan engin ne zaman takımda çok öne çıkmaya başladı bjkda işler hep karışmıştır sonucunda da kendi başını da hocanın başını da hatta zamanında yönetimin başını bile yakmıştır ki keşke yönetimi yaksaydı :D |
Gordon.. |
ilk ve son faydandı bu takımaa.. yine de teşekkürler. |
Adam olsan başa kakar gibi bunu ben yaptım ettim demezdin Kulüpten ayrıldın hala yine menecer gibi yorumlar ropörtajlar. Takıma yararından çok zararın dokundu Çok az istisna kişiler dışında bütün Beşiktaş aleminde nefret edilen birisin.. |
Türkiye`de Saat: 10:03 . |