![]() |
Sinan Engin F.Bahçeli mi ? http://www.spor3.com/images/news/234559.jpg Beşiktaşlı eski futbolcu ve menajer Sinan Engin gerçekte Fenerbahçeli mi? 21 Kasım 2008 Cuma 10:40 Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında Beşiktaşlı Sinan Engin önemli bir itirafta bulundu. Efsane Beşiktaşlı Engin aslında Fenerbahçeliymiş... İşte Sinan Engin'in kendi ağzında itirafı "Futbolcuların çok dikkatli olmaları lazım konuşurken. Diyemezsin ki ben küçükken şu takımlıydım. Ben 10 yaşındayken Beşiktaş kulübüne girdim. Ne dicem? Ben de küçükken Fenerliydim mi dicem? Küçüklüğümde benim kahramanım Cemil Turan’dı. Cemil Abi’den dolayı Fenerbahçe’ye sempatimiz vardı." Milliyet |
belliydi zaten.yarin öbürgün baskanimizda böyle bir itrafta bulunursa hic sasirmayin.cünkü besiktasa budenli kötülük yapanlarin besiktasliligi sorgulanir |
Doğruysa çok mutlu olurum.. Hakikaten tencere-kapak misali. |
çok mu önemli |
sinan engindende bu beklenir... |
olabilir |
Bu adam gerizekalı. |
beklenirdi ztn |
cocuklugunda febeliymiş ha |
peh b nde bklrdm |
Değildir.. |
herkeste çok ii bilioki fb li değil. hatta emin olun burda çoğumuzdan daha ii beşiktaşlı. |
normal bişi 10 yaşındayken fb li olması. |
inşallah fenerlidir böyle biri beşiktaşlı olamaz zaten bir fbli ancak bu kadar beşiktaşa zarar verebilir |
Alıntı:
lafı iyi anlayın sayın mod ve diğer arkadaşlar çocukluğumdan beri demiyor çocukken öyleydim diyor yani 10 yaşında Beşiktaş kulübüne girmiş ve o günden beri Beşiktaşlı sayın sinan engin . Arkadaşlar kardeşler ALLAH aşkına holiganlığı bırakın yakışmıyor Büyük Beşiktaş taraftarlarına , sinan engin in büyük hizmetleri olmuştur en son hayırlı hizmeti hepmizin çok beğendiği zapo ve sivok transferidir. Lütfen ona hakaret etmeyin . BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI HER ZAMAN EMEĞE SAYGILIDIR BUNU UNUTMAYIN . |
Alıntı:
Terbiyeni takın kardeşim . ayıptır . senden kaç yaş büyük adam . sende evindede büyüklerine böyle küfür ediyormusun . |
Alıntı:
kardeşim ne kötülüğünü gördün sinan engin in , onun ettiği kadar sen hizmet ettin mi kulübe , tribünde bağırıp çağırıp küfür etmekten başka ne hizmet ettin Beşiktaş a . Ayıptır riyakar olmayın . |
10 yaşına kadar fenerli olmasında abartılacak birşey yok.. |
BJK kulübüne dahil olmasaydı Fenerli olarak devam edecekmiş..Millet alışmış Fenerden gelenleri bağırlarına basmaya :) Ama bu durum biraz farklı tabi.. Herneyse.. Sinan Engin BJK için iyi işler de yaptı saçma sapan işler de..Sinan Engin tamamiyle faydalıdır demek saçmalığın ötesine gitmez..Dün Beşiktaşın menejeri olan adamın bugün çıkıp programlarda BJK ı eleştirel düzeyde konuşması da bana hiç doğru gelmiyor..Aradan belli bi zaman geçsin bari.. Bjk dan ayrılması en doğrusu olmuştur..Yaptıklarıyla sürekli gündemde olması hiç bir taraftarın hoşuna gitmiyordur sanırım..Kendini aşan polemikleri başlatan isim oluyor hep..Diğer takmların da menejeri var ama hiçbiri bu denli gündeme gelmiyor..Doğrusu da budur bence.. |
Sinan En git artık beşiktaşımızdan |
şaşırmadım |
bu sinan engin olabilir |
Yahu sizden bizden daha iyi Beşiktaşlıdır Sinan Engin...Cemil Turan'a hayranmış, sempatisi varmış, olamaz mı yahu?Metin Oktay varmış eskiden, Gs'yi tutan tutmayan herkes tapıyormuş adeta adama, önünde saygıylan eğiliyorlarmış, Gs'ye de sempatileri oluyormuş normal olarak...Herkes Gs'li mi oluyor o zaman...Bırakalım yahu bu işleri, S.Engin Beşiktaş'ta oynamış, Beşiktaş için ter dökmüş, kulüp içinde farklı görevler almış, sizden bizden daha iyi bir Beşiktaşlıdır...Abuk sabuk yerlere çekmenin bi manası yok... |
Çoooookta TIN..... |
Alıntı:
Alıntı:
benim beşiktaşlılığımı kimse sorgulayamaz. Hepimiz beşiktaştan maddi çıkar sağlamadan ve beklenti içinde olmadan bu renklere gönül verdik. sinan meselesine gelirsek; Yaşım itibari ilede beşiktaşta top oynadığı dönmeleride çok iyi bilirim.Hiç bir dönem bir takımın bulunmaz oyuncusu olamayan sınırlı kapasiteli bir oyuncu idi.fakat gece alemlerinde hızlı idi. beşiktaşta menejerliği bedava yapmadı,ayda 60 milyar lira almasını biliyordu. O parayı hak eder yada etmez o konudada bir şey söylemem doğru olmaz. fakat bu takıma ahlaksızlığı ,mafyayı,beşiktaşın adına leke sürmeyi,çok iyi bilen ve iki yüzlülükle ,yalakalığı ilke edinen birini iyi beşiktaşlı olarak asla kabul etmem. dolayısı ile senin cümlenin sonuna onu eleştirilmez biçimde değerlendirmen, hatta bizim duygularımız hafife alman hiç doğru davranış biçimi değildir.Bunun için bir kez daha düşün derim sana |
Alıntı:
|
doqRuduR ßekLeniR ßu heRifTen. |
9 yaşına kadar futbolla ilgisi olmayan ve babamın febeli olmasındna dolayı bende febeliydim . . futbolla ilgilendikten sonra Bjk li oldum Aslında doğuştan beşiktaşlı diyorum kendime . . febeli geçen yılları hatırlamıyorum bile :) ama S.E adlı şahısa gelince . . bjk ye yapışan bir kene olarak görüyorum ve nefret ediyorum o şahıstan ablası bizim lisenin kantinini işletiyordu ve ablasını hiç arayıp sormadığı için ablası bunu kardeşlikten reddetmiş . . karaktersiz biridir bu herif oh be nihayet gitti de kurtulduk bir Kene den ve buda çarpıcı bir foto : http://www.hurriyet.com.tr/_np/5147/6605147.jpg |
hayır da şimdi milleti uyarırken senin yaptığın işmi hae? |
Ne kötüLüğünü mü gördüm ? REİS nickLi hocam bu adamın aLdığı nefesin zarar oLduğu günLeri çabuk unutmuşsunuz.Saçma sapan basın açıkLamaLarı,Laf atmaLar.Gordon,Higuain ve binLercesi... |
Türkiye`de Saat: 19:41 . |