![]() |
Şov zamanı Beşiktaşlı taraftarlar Eskişehirspor maçında şov yapacak http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Çarşı grubunun düzenlediği ve eski futbolcular Metin Tekin ile Baki Mercimek´in de destek verdiği "Nerede benim damalım" isimli organizasyonda tüm hazırlıklar tamamlandı. Çarşı grubunun düzenlediği ve eski futbolcular Metin Tekin ile Baki Mercimek'in de destek verdiği "Nerede benim damalım" isimli organizasyonda tüm hazırlıklar tamamlandı. Bilindiği gibi Siyah-Beyazlı taraftarlar bir araya gelerek para toplamış ve İnönü Stadı'nın bayraklarla süslenmesi için harekete geçmişlerdi. Eskişehirspor karşılaşmasından önce stada gelen herkese birer damalı Beşiktaş bayrağı dağıtılacak. Yapılacak tezahüratlarla, 90 dakika tam bir şölen havasında dönüştürülecek. Taraftarların, benzer uygulamalarla tribünlere farklı bir anlayış getirmek istedikleri belirtildi. |
bravo çarşı(: inş. futbolcularımızda şov yapıcak:D |
cok guseL ßı goruntu oLucak yhaa emınım cok egLenıces ßıde yenersek waryhaa :D:D:D |
bu mactakı gorsel sov lıverpool macını unutturacak dıyor herkes bu maca gelme fırsatı olan tum besıktaslıları mabede beklıyoruz. sadece bayrak degıl konfeti ve davul sovda olucak bu macta |
yaa biz bu maça gelicektik te bursadan feribot seferleri durdurulmus gelemicez heralde :S:S |
evet stadın girişinde damalı bayrak dağıtılacak harika bir maç ve eğlence olucak . .. :D |
Kaçıracağım için çok üzgünüm...Parayı denkleştiremedim bi türlü, gitti güzelim şov... |
heyecanla bekliorum maçı hava istanbulda berbat hatta kadıköyde karaköy iskelesi batmış ama ne olursa olsun bu stadı pazar günü doldurmamız lazım |
allah kahretsın bu unv vızelerını baksana showu sadece tv den seyredecegız besıktastan yanlız olmak ınsanı kahredıyor az kaldı askım ankarapsor macında ordayımmm yanındayımm |
Tek Aşk BeŞiKtaş |
Türkiye`de Saat: 15:59 . |