![]() |
İnşallah doğru haber,umarım başarılı olur...Çünkü oraya bir türk teknik adam olarak gidiyor..Yolu açık olsun..Ona eleştiri yapanlara saygı duyarım anca ona hakaret edenlere kızmam bile...değmezler... |
Alıntı:
asıl cacık ;senden ve senin gibilerden olur.. |
eğer doğruysa başarılı olur inşallah |
hoş bir haber, sadece içeriye bağlı kalınmamalı, oyncularımız ve teknik adamlarımız biraz ufuklarını dışarıya da açmalı, sonuç ne olursa olsun, içe kapanıklıkla yapılabilecekler sınırlıdır, bu bağlamda -eğer haber doğruysa- tebrik ve başarı dileklerimi gönderiyorum sağlam'a... |
Dogru Olduguna inanmıyorum... |
dogruysa güzel bi haber, bir teknik direktör icin bu kadar genc yasta yurtdisinda hele hele anderlecht gibi bir takimi calistirmak büyük bi basari.. yolu acik olsun... |
inşallah doğru bir haberdir ve inşallah anderlect te başarılı olup kendini geliştirir ve sonra tekrar Beşiktaşa döner.tabi bu arada en önemli temennimiz yönetimin gitmesi...Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam. |
Alıntı:
|
uyum soeunu yaşar |
ertuğrul sağlamın başarılı olacağını inanıyorum vede olacaktırda beşiktasın basındayken yuhlayan adiler ozaman yerin gibine girecekler inş cok başarılı olurl |
Türkiye`de Saat: 01:33 . |