![]() |
"Artık fire yok" http://www.besiktasforum.net/images/...li008_2311.jpg Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, ligde İstanbul'da oynayacakları 7 maçlık periyot öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu. Önümüzdeki 7 karşılaşmada Galatasaray ve Fenerbahçe deplasmanlarına çıkacak; Eskişehirspor, Ankaraspor, Ankaragücü, Denizlispor ve Antalyaspor'u konuk edecek olan siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Mustafa Denizli, oyuncularına, "Önümüzdeki 7 maçlık sürede puan kaybına tahammül edemem. Artık fire istemiyorum. Daha fazla puan kaybı demek, zirveden uzaklaşmak demektir. Bunun için evimizde yapacağımız 5 karşılaşmayı net skorlarla kazanmanızı istiyorum. Deplasmandaki derbilerde de galip gelecek gücümüzün olduğunu biliyorum. Gösterin kendinizi" diye konuştu. |
Bu 7 maçtan 6 galibiyet alırsak süper olur, açık ara farkla lider bitiririz ilk yarıyı...Bunu yapabilecek gücümüz var, oyuncularımız isterse bunu yapabilirler, sorun sadece istemekte... |
inşallah.. Hadi bakalım görelim sizi:D |
inönüdeki maçlarda ankaralardan biri ile berabere kalırız + deplasmandaki derbileri kaybederiz. yani 8 puan kesin kaybederiz. |
valla bizim hiç tahammülümüz yok. |
Alıntı:
ßencede..(!) |
Türkiye`de Saat: 05:36 . |