![]() |
Holosko:"Garanti olsun istedim!" Beşiktaş'ın 2. golünde büyük bir pay sahibi olan Filip Holosko topun filelere gittiği pozisyonu yorumladı. 1-0 öndeyken 2-0'ı bulmaları gerektiğini belirten Slovak yıldız garanti olsun diye topu takım arkadaşının önüne bıraktığını ve güzel bir gol olduğunu söyledi. Önce Rodrigo Tello'dan mükemmel bir pas aldım. Önüm boştu ilerledim. Kaleciyle karşı karşıya kaldığım anda soluma baktım. 1-0 öndeydik ve 2-0'ı bulmamız gerekiyordu. Solda Nobre'yi görünce onun önüne yuvarladım ve o da zor da olsa topu filelere gönderdi. Güzel bir gol oldu. Elbette o anda kaleciyle karşı karşıya kalınca kalecinin neresine vuracağınızı düşünüyorsunuz. Ama solda Nobre'nin boş olduğunu görünce ona bırakmayı tercih ettim. Garanti olmasını istedim. Eğer pozisyonda tamamen yalnız olsaydım kendim gidip kendim de vurabilirdim. |
en azından ozkan gıßı sow pesınde degıL yerı geLdıgınde ßırakmasını ßıLıyo.. |
boyle düşünmen güzel sonuçta önemli olan takımımızın başarısıdır |
böyle düşünmesi çok güzel..((: |
helal bencil oynamayın. |
Geçen hafta Nobre Holo'ya o pası atsaydı Bursa'yı da yenmiştik belkide, ama o gün Nobre bencillik yapmıştı, bugün ise Holo bencilliği bırakıp Nobre'ye al da at dedi...İşte budur...Helal Holo'ya...Ayrıca ikinci yarıda çok etkiliydi Holo, tam onun istediği gibi bir maç oldu tabii, bununda etkisi vardı...İlk yarıda sahada yoktu mesela... |
işte bütün ftbolcularımız böyle olmalı keşke bobo verseydi o gol pozisyonunda tam garanti olurdu neyse sağlık olsun yendik ya oda güzell :D |
Pozisyonun başında kendini yere bırakmayışı ve bencillik yapmayıp Nobreye attırması takdir edilecek bi olay..Holosko bunu hep yapıyor zaten..Adanada yaptığı bi asisti bilirim veya Trabzon maçında yine Nobreye attırdığı gol..Artık onunla özdeşleşmiş hareketler bunlar.. :) |
Mactaki tek olumlu hareketin buydu Holosko. Holosko inanilmaz kotu oynuyor ama nede olsa banko!! Bu takimin golcusu kesinlikle Bobo olmali!! Nobre ise Holoskodan ders almistir umarim, gecen hafta pas verseydi liderdik suan!! |
gözünü sevdiğim holosko bee.... canını yirim ben senin :):):) |
bence macta gol atıp yıldız olamaktansa bu şekilde asist yaparak daha buyuk yıldız olursun.bu durumda oyuncunun futbol zekası ve dusuncesı on plana cıkıo bana gore.bobo'da o pozısyonda super gectı adamları ama atamadı.orda pas verseydı hem kendı adına hemde Beşiktaş adına daha olumlu olacaktı.. |
güzel bir kenetlenme başladı.umarım febe maçıyla doruğa ulaşacak.. hissediyorum bu sezon güzel şeyler olacak :) |
helal olsun bencil değilsin. |
tüm herkes ßenciLLikten uzak Takım ßasrısı adına oynarsa zaten ßasarısz oLma iht. choq Düsük oLucakdıR..heLaL oLsun hoLosKo.. |
holoskonun en sevgidiğim özelliği bu gol attırmayıda düşünmesi |
çosturdu bizi holoska bizde febe yüklendik güzLbi mactı sewgiler holoskoya |
evet holosko atmayı düşündüğü kadar attırmayı da düşünüyo yani pozisyon neyi gerektiriyosa onu yapmaya çalışıyoo...bazen abartıyo ama bariz kendi oynaması gereken yerde pas veriyoo.ayarı iyi yapmalı...kim bilir belki kaçırmaktan korkuyoo ? ? :S ;) |
holosko ya helal :) |
işte Holoskodan beklediklerimz bunlar..müthiş süratli bu adam ve güçlüde kendini diri tuttukça kolay kolay yıkılmaz..daha çok gol izletir bize böyle atar,attırır.. |
kendini yere bırakmayıp ısrarla ayakta kalması ve nobreye asisti takdir edilecek bi düşünce, helal işte büyük oyuncu mantalitesi budur, çıkıp orda burda konuşmasını bilen bobo örnek almalı ... son dakikada yoktan var ettiği posizyonu bencillik edip arkadaşına verseydi gol atmadan da ne kadar büyük oyuncu olduğunu gösterecekti, 2 farklı karakter tiplerini bir maç içinde görmüş olduk |
^ Her duyduklariniza inanmayin derim. Bobo'nun orada burada konustugunu hangi medya, hangi Fenerli/Galatasarayli dedi? |
Holosko geçen sene bu pozisyondan çok daha müsait olan karşı karşuıya pozisyonlarda bile topu kaleye vurmayıp müsait birine pas veriyordu asist yapmayı çok seviyor. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:39 . |