![]() |
Pozisyon Golmüş , Allah Belanı Versin ! Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama taraftar olarak dün akşam pozisyonların hemen ardından bu doğaçlama sözleri ile hakemi bayağı bir etki altına aldık . . hele verilmeyen golumuzden sonra pozisyon golmüş ALLAH belanı versin diyerek Kapalının önünde bulunan yan hakemi bayağı bir strese soktuğumuzu ben gördüm . . Bayağı bir tırstı yan hakem :D Sonra youlo yı düşüren zapodan sonra pozisyon penaltıymış allah belanı versin bile dedik :D sonra ; pozisyon sarı kart allah belanı versin pozisyon faul değil allah belanı versin . . . pozisyon ofsaytmış allah belanı versin bu doğaçlama sözleri her maç söylersek hakemleri himaye altına almamız bayağı bir kolaylaşacak . . Dün ben hakemlerin taraftardan korktuğunu ve çekindiğini buna karşılık olarak görevlerini tedirgin bir şekilde yaptıklarına çok eminim :D Beter olsunlar . . . NiHAhahAHAhahHAHh :D |
Çok iyi yapmissiniz, bravo. Biz Besiktasliyiz, bu tür seylerle övünemeyiz. |
azğınıza sağlık süper demişsiniz evde eşlik ettim size ama duymadınız:D:D |
ağzına sağlık veysel hasta olduğum için maca gelemedim ama bende tv den destek verdim bu sözlere :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
he ya onur 30 dk cık fener aleyhine bağırdık :D çok görüyorlar hem lig tv sesi komple kesmiş öyle birşeyler duydum . . adiler ama mesajımız gitti , boşuna patlatmadık boğazı stadta :D yan hakeme dün valla acıdım . garibim bayrağı tutuşu yüz şekli tezahurattan sonra valla acıdım |
Ne acıyon yaf, onlar bize acıyor mu..:)..Bırak bırak, her şeye müstehak onlar..:).. |
zaten ßi süre sonra 0yuna dönDü :D sarı kart ofsayt :D eqLenceLydi :D |
hakem baskı altına falan alınmadı verılmesı gerekenlerı bıle vermedı serdara kırmızı vermedı sıvoku celme takan adama sarı kart vermedı daha sertlıklere musade tanıdı |
Alıntı:
valla cok komıkdı yaa ugrasma bızımle dıyolar ses ksılıyo :D:D sonra bursayadda laf sokuldu tam ondada bursa dedıler full kapttılar sesı gul gu yarıldım yaa :D:D:D |
Tellonun pozisyonunda pozisyon avantaj allah belanı versin...:) |
iyi macti guzel top oynadik dun |
Hakem biraz fazla etki altına alındı demekki, kalecimizi tekmeleyen adama sarı kart gösterdi.. Hakemi etkileyen etkiliyor, bunlar pek önem arz etmiyor onlar için. Bakalım yakında ceza gelir buna da. Ama yaratıcılık 10 numaraydı tabi :) |
Alıntı:
hangı trıbundeydın kardes kapalı üstemı yoksa eskı acıkta mı :heeeelllllooooo: |
Alıntı:
kapalının yanındaki yeni açıkta oyuncuların geldiği kısımdaydım :D sen kapalı herhalde |
arkadaşlar bela okumayalım ya günahtır.bela bela diye diye hersene bize belalar geliyor.başka bişeyler bulalım |
[quote=VeysTube;859681] kapalının yanındaki yeni açıkta oyuncuların geldiği kısımdaydım :D sen kapalı herhalde[/quot evet kapalı usteyım ama suan ıst degılım burdurdayım unv okuyorum ondan dolayı maclara gelemıyorum ama ankaraspor macında kapalıdayımmmmm |
Türkiye`de Saat: 04:30 . |