![]() |
derbiye az kaldı derbi maça az kaldı.benim içimde tarifi imkansız bi mutluluk var.bilmiyorum sizdede böyle hisler var mı? bu yıl bambaşka bi yıl.havada şampiyonluk kokusu var.umarım tüm derbileri alıp sene sonu şampiyon oluruz inşallah. ne dersiniz şampiyon olacak mıyız? bence evet |
ak koyun kara koyun hafta sonu beblli olacak |
Dananın Kuyrugu Kopacak.! |
büyük maclardaki performansımız şampiyonluğa büyük etki edecek o yüzden cok akıllı oynamalıyız ben 100.yıldaki ruhu görüyorum takımda .. |
şampiyonluk çok uzak mesafede .. benim cumartesinden umudum da yok. hiç güvenemiorum bizim iyi gidişimize, onların kötü gidişine.. kadıköyde bi haller oluyor. işalla alırız da bi hafta rahat uyku çekeriz. |
türkiyedeki en kötü defansa sahip takımıla oynuyacağız. fark olur fark. kapak olur kapak |
hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum.... işallah feneri kadıköyün çimlerine gömücez.bu kez yapıcaz......... |
saatler geçtikçe heycanlanıyorum inşallah bu sefer yeneceğiz:) |
BUradaki tek kilit nokta fenerde korkmamak.Fenerde korkmadan oynarsak hiçbirşeycikler olmazçENkö tü gollü beraberlikle döneriz... |
derbi herzaman derbidir zor geçer en kötü şartlarda fener rezil gözüksede bu maç derbiliğinden hiç birşey değiştirmez. sonuç olarak takım formanın hakkını verir arkasındaki 2bin kişinin gözlerinn içine bakarak oynarsa alır bu maçı. |
Türkiye`de Saat: 09:50 . |