![]() |
Cevap: Satılmış Basın / Maçtan Sonra Görüşelim Hıncal http://www.forumtayfa.com/images/sta.../wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.http://img368.imageshack.us/img368/5869/36789173sb7.jpg İşte arkadaşlar bu manşet herşeyi anlatyor.. Türkiye genelindeki tüm anketlerde Beşiktaş öndeyken,en fanatik Fenerbahçe'li spor yazarları bile Beşiktaş'tan çekinirken hatta bunlardan biri Beşiktaş anca kendi kalesine gol atarsa Fenerbahçe kazanır derken hıncal uluçun söylediklerine gülermisiniz ağlarmısınız http://www.forumtayfa.com/images/smilies/smile.gif Fb-Gs maçından önce Gs 6-0'ın intikamını alır dedin sonuç ne oldu.Şimdi Fb'lilere kendini affettirip daha çok satmak için bunları yapmana gerek yok hıncal.Maçtan sonra skora bakıp felç olursan bizden günah gitti hıncal.Gazan mübarek olsun... tarafını belli eden biri ve gazete Halen elinizde fotomaç varsa kusura bakmayın bizden değilsiniz |
allah senin belanı....hıncal uluç.mal mal konuşup durma yaahttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif |
bırakın ya hıncal uluçu adam 2 hafta önce gs fb yi 5 ler dedi fb gs yi 4 ledi :) çok gıcık birisi zaten |
Ulan bana bir tane mantıklı sebeb söylesin şu dediğinin olması için, neye dayanarak bunu diyebiliyor, gözlüklerle bile göremiyor herhal, maçları neresiylen izliyor bu adam...Fb'nin gol atması mucize yahu, ne hezimeti...Fb bizi yenebilir mi, belki yenebilir, ama bu kesinlikle iyi olduklarından değil...Yaa bizim o gün çok kötü oynamamızdan, ya da hakemlerin gollerimizi penaltılarımızı vermeyip onlara uyduruk bi penaltı vermesinden olabilir, başka hiç bi şekilde olamaz...Gs'ye de öyle diyorlardı ama gördük diyebilirler, ama biz Gs değiliz, biz Kadıköy'e gittiğimizde Fb'li futbolcular tırsıyor yaf Siayh-Beyaz formaları görünce, ayakları titriyor, bu son zamanlarda belli olmuyor olabilir skorlara bakarak ama yenilmemize rağmen Kadıköy'de ezici üstünlükle oynadığımızı düşünüyorum ben, yanii ezilmiyoruz eziyoruz, son 2 senede hakemler ve bazı kendini bilmezler(Batuhan!) yüzünden kaybettik!.. |
yav beyler, Hıncal tarihin en fanatik GS lisidir ve asla FB nin galibiyetini istemez..adam ters manyel yapıyor anlamadınız mı..adam bir manşetle hepimizi ayağa kaldırdı..inanın futbolcular ve en yakın arkadaşı olan Denizli de bu gazla gerekeni yaparlar..yapacaklardır da... |
gülüyorum sadecee :) |
Şaşırmış artık iyice yaşıda aldı fazla üstüne gitmemek lazım bunadı kısacası tabi yancı medyada oldugu sürece böyle haberler yıpratma amacıyla direk manşetten çıkar kolpamaçın yaptıgı gibi kolpamaçın sitesine girdiginizde zaten fenerbahçe galatasaray ve beşiktaş butonlarını görüyosunuz ne alfabetik sıra uyumu nede şirket kuralları onlar için geçerli degil para nerden gelirse babaları bunları nerden doyurursa ilk ad oraya yazılır |
ya delinin(hıncal) biri kuyuya taş atıo işte be ya ne takıonus...adam yerine koyuyonus... |
püffff yalaka herif... 5. golümüzü sana armağan ederiz inşallah :) allahın döneği seni... |
bu herıfı zaten sevmıyorum dgoru bısey sölıcenede ınanmıyorum |
hadi hadi git de kendi çöplüğünde öt!! |
:D:D:D:Dhıncal olmıcan sen... |
aptal aptal yazmş işte dengesiz:D:D |
Alıntı:
|
Ulan fotomaç sen ne akla hizmetle bu başlığı atıyorsun..Hıncal bunu demiş ama, eğer Beşiktaş febe'yi hezimete uğratır dese idi bunu manşetten vermezlerdi, Hıncal'a zaten kzımıyorum bir dediği diğerini tutmuyor, artık bunamış.Suç Hıncal'da değil, bunu manşet yapan satılmış fotomaç'ta.Görecez bakalım fotomaç maçtan sonra ne manşeti atacaksın..O manşeti yedirecez topunuza.. |
bunamış artık yazık. |
Hıncalın futbol bilgisi sıfır zaten..Tamamen sansasyon yaratma amaclı bi yazı... Yalnız macın kolay gecmicegide bi gercek...Takımda guvendigim 4-5 adam var onun haricindekilerin gunu gunune uymuyor...Guvendiklerim Zapo,sivok,tello,nobre,holosko ve oynarsa bobo geri kalanlar beni dusunduruyor!!! |
fototmaç okumuyorum:) |
KaaLe biLe AlmaM SeNi Hıncal önce Doğru aNaLiZ sonRa dır dır . . . : |
zavallı hıncal seni kim kale alıyor ki . |
bosverip kendi haline birakmak lazim |
Türkiye`de Saat: 13:52 . |