![]() |
Fenerbahce-Besiktas anketi Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Fenerin Porto destani sonrasi Fenerbahce.com bi bakayim dedim :D Ankete baktimki Fenerlilerde kocalarini favori goruyor :D Eklenti 819 Aklima gecen sezon Inonude Portoyu darma dagan ettimiz ama son saniye golu ile yenildimiz mac geldi :( |
hatırlıyom o porto maçını kahrolmuştum resmen artı olarak gb-gs maçında da gs favori gösteriliyordu hatta fark bekliyordu herkes gs den amafb ezdi inşallah bu sefer biz ezicez fb yi 3 fark bekliyorum maçdan önce uşak heykel önünde şov var :D maç sonrası da devam edicez inşallah şova :D |
hakemler kazandıracak onlara iyice kopmasınlar die rahat olsunlar bence. |
masabaşı oyunlar olmazsa yenices inş., porto kendini kasmadan oynadı 2-0 dan sonra bi top direkten döndü bir de karşı karşıya kaçırdılar ... |
aklın yolu bir:D ilk defa doğru düşünmüş ezikler:D |
aferin size öğrenmeye başlıonuz:D |
Alıntı:
|
bakın bu mactada bız favori gözokuyoruz ama şans ya yenerlerse şaşırmamak gerek (: İnşallah gulen taraf biz oluruz.... ne demişler haticeye değil neticeye bakıcanız :D |
kazanicagiz inasallah cok inaniyorum |
çok rahat almamız gereken bir maç :) |
Yenicez bu sene hemde öyle böyle degil... |
Heyecanla bekliyorum... Umarım iyi şeyler olur... Biz onlardan çok çok iyi bir takımız... |
Sonuçta bir derbi maçı. Kadıköy kolay bir deplasman değil. Fakat takımların şu anki form durumlarına bakarsak bu maçı rahat almamız lazım. Fb hem yaşlı bir takım hem de yorgun olacaklar. Umarım ters birşey olmaz da kadıköy geleneği bozulmaz.... |
hehe fener kocasını tabiki favori görücek:D:D:D azmış kudurmuştan peterdir derler:D:D:D:D bobo baba olucak:) |
inanıyorum inş alıcaz bu maçı ve anketlerde kalmıcak |
bu hafta feneri rahat yeneriz....ama tabiki masa başı oyunlar olmazsa |
Yola gelmeye başlamış ezik oğlu ezikler :captain: |
Akıllanmaya başladılar. |
Alıntı:
adıda kartal olcak :D |
Alacaz... |
Fener KESIN ALIR!! Ama 3 ün 1 ini!!:) |
Alıntı:
|
walla hepımız yurekten ınanalım mac bızım rahat olun.... |
Ankaragücü maçı öncesi çıkan rezaletleri tescillendi artık.Beşiktaş'ım kaybederse zaten ruhsuzluğundan değil fenerin parasına yenilir diye düşünüyorum.Ama ne olursa olsun hakemide yenip 55 bin ezik mutsuzken kadıköyde halay çekmek istiyorum. ''Bir taş attım havaya düştü saraçoğluna...'' |
1-2-3 yetmez 4-5-6 olsun bobo-nobre-delgado atsın beşiktaşım şampiyon olsun. tello-holosko-zapo da atabilir...:) ama en önemlisi hadi artık feneri DELgadooo... |
Bobo bobo booooooboooo....Cok babasın bobo :) İnsallah bu mac Cok babasın bobo part2 olucak!!! |
Alıntı:
|
Beyler bakıyorumda herkes uçmuş yha:D tmm Kadıköyde üstünlüğümüz var emet ama bu kadarda büyük konuşmayın inş. yeneriz bu kadar basit başka ne diyeyim... |
Türkiye`de Saat: 11:21 . |