![]() |
Hıncal uluç"Şampiyonluk adayım Beşiktaş" HINCAL ULUÇ“BEŞİKTAŞ İYİ OYNUYOR AMA KAZANAMIYOR” - Mustafa Denizli, Beşiktaş’ın başında 5 maçta 7 puan kaybederek, 6 maçta 4 puan yitiren Ertuğrul Sağlam’ı geride bıraktı. Bu biraz endişe yarattı. Büyük ümitlerle göreve getirilen Denizli, Sağlam’ı aratır mı? “Orada ilginç bir durum var. Fenerbahçe ve Trabzon hiçbir şey oynamadan kazanıyorlar, Beşiktaş çok iyi oynadığı halde kazanamıyor. Mustafa Denizli’nin eski Mustafa Denizli’ye göre biraz daha fazla savunmayı öne aldığını görüyorum. Benim bildiğim Mustafa Denizli maç 0-0 ise Bobo’yu sokarken, Nobre’yi çıkarmaz.” - Nobre de çok net pozisyonları atamadı ama!.. “Gol kaçırıyordu. ‘Kaçırıyordu’ demek gol pozisyonunun içindeki adam o demek. Gol kaçırana kızıyoruz tamam, herkes kızar ama bir de düşündüğün zaman bir adım gerisini, o adam pozisyonun içinde. Onun yerine giren ya pozisyona da giremiyorsa! Benim Beşiktaş’la ilgili fazla bir endişem yok. Hala bir numaralı şampiyon adayım.” geçen gün fotomaçın manşetinide biliyoruz arkadaşlar yorum sizin... |
90 dakikaya 2 3 kere denk geldim, yorumlarını izledim Hınçal Uluç'un, adam bizi şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösteriyor...Fb ile Gs'yi yerden yere vuruyor, tabii hocalarını da, Denizli'yi ise göklere çıkartıyor...Şimdi gelmiş Fb Beşiktaş'ı hezimete uğratır diyor, gel de sen bu adama bunak deme şimdi!.. |
Kolpa adam. |
Bir dediği diğerini tutmuyor ki Hıncalın.. |
allahım ya bu adam beni çıldırtıcak ya bi dediğin birini tutsun be adam... |
inşallah yenecez ezikleri |
uluç un sözlerine şaşran varmı? adam hep böyledi.sözünden hep dönüyordu |
ya bu adam hangi takım şampiyon olacak dese olamıyo inşallah bu sefer tersi çıkmaz |
Şaşırmadım... |
:D:D:Dbu kadar çok kıvırılmaz ya... |
Sen Beşiktaş'ın adını ağzına almasan çok daha mutlu olucaz |
seni hiç sevmiyorum |
akşam fazla kaçırmış sanırsam herhalde galiba :D:D |
sevgılı hıncal uluc senın besıktas yorumları yapmanı ıstemıyoruz bızım hakkımızda ıı veya kotu konusma lutfen. tarafın ve rengın bellı yaptıgın yorumlar tamamen baska bı takımı iğnelemek ıcın yapılmıs samımıyetsız yorumlardır. |
yahu iyide hincala ne kardesim bizim sampiyonlugumuzdan allah allah |
Söyledikleri çok hoş ama ciddiye almıyorum.Geçen yıl favorisi gese değildi ama şampiyon oldu.Yani rakiplarini havaya sokmaya çalışıyor , aradan gese sıyrılsın amacı bu... |
Türkiye`de Saat: 07:27 . |