![]() |
Gafil Avlayacak http://www.fotomac.com.tr/2008/11/28...58DD832A1x.jpg Maça tek santrfor Nobre ile çıkmayı planlayan Beşiktaş'ın hocası, Sivok ve Zapo'nun hücuma vereceği destekle goller bulmak istiyor. TERCİHİ NOBRE F.Bahçe-Beşiktaş maçı için geri sayım sürerken siyah-beyazlı cephede sistem belirginleşmeye başladı... Derbide Nobre'yi tek santrfor olarak sahaya sürüp, onu sağda görevlendireceği Holosko ile desteklemeyi planlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, 'yıkıcı darbe'yi http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dise savunma oyuncuları Sivok ve Zapotocny'yi kullanarak vuracağı ifade edildi. ORTA KALABALIK Son idmanlarda hava hakimiyeti olan 2 oyuncusuna özel ilgi gösteren başarılı hocanın duran top denemelerine yoğunlaşması, "Sivok ve Zapo derbide 'gizli golcü' gibi oynayacak" yorumlarına neden oldu. Orta sahayı kalabalık tutup, Fenerbahçe'yi bu bölgede durdurmayı planlayan Denizli'nin özellikle Sivok'tan sık sık ileri çıkmasını istediği de sızan bilgiler arasında... Fatih DOĞAN |
sivok ve zapodan çok şey bekliyorum bu maçta. |
mustafa hoca nobre yi tek oynatmaz bence yanında mutlaka holosko olur,olmalı da zaten.. |
yensende yenılsende bu taraftar her zman asıkkk kartalımmm yeterkıı mucadele etttttttt forza besıktas .... herkes kocasını bılecekkkkkkk |
Bence, holosko ;nobrenin etrafında onun sektirdiği toplarla gol arayacak.. |
1 golden fazla gol yemememiz gerek.Özellikle ilk golü bulursak fb hüsrana uğrar diye düşünüyorum... |
holosko nobre tello sivok zapo ilk defa olması gerektiğinden fazla heyecanlandım bu mac chok güsel olucak ins |
içimde bi his gollü geçecek diyor. |
Alıntı:
|
Bu sene Sivok ve Zapotocny duran toplarda işimize çok yarayacak bu belli oldu. |
bence duran toptan atmaktan çok duran toptan yememeyi düşünmeliyiz. |
hayırlısı kazasız hakem hatalarindan uzak bir maç istiyorum |
kazanıcaz..ßence siwok we zapo uzun yLLar hzmet edicek.. |
Tek Forvet BOBÔ olmalı ..... Çift oyanayacaksa da yanında Holosko olsun...... |
Türkiye`de Saat: 00:01 . |