![]() |
FB ve BJK'nin muhtemel 11'leri Turkcell Süper Lig'de yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'leri. Turkcell Süper Lig’in 13. haftası yarın dev bir maça sahne olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy’deki derbide karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak derbiyi hakem Bünyamin Gezer yönetecek. Ezeli rakipler, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayarak, kampta maç saatini beklemeye başlayacak. Ezeli rakiplerin yarınki derbi maça şu 11’lerle çıkması bekleniyor: Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Josico, Selçuk, Uğur, Alex, Güiza. Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Zapatocny, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Cisse, Delgado, Tello, Holosko, Nobre. |
en büyük kozumuz volkan olacak inş. :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada Tello oynar bu maçta umarım, son günlerdeki en verimli oyuncumuzdu böylesine önemli bir maçta yokluğunu hissederiz galiba. Delgado'da umarım beklenen düzeye yakın bir oyun sergiler, yoksa orta sahada organize olmada sıkıntılar yaşayabiliriz. Yinede güveniyoruz kartallarımıza.. |
ilk 11 güzel bnce |
mert le holosko konuşcak inş. yarın |
Alıntı:
|
fb'nin bu kadroyla duran toplar veya bireysel hatalar dışında pozisyon bulabileceğini sanmıyorum... |
Fener in bizi zorlayacağı yer kanatlar olacaktır,oyun planını bu yönde yaptıklarına eminim..takımımızın dizilişide, fenerin kanatları kullanmasını müsait kılıyor..sağda gökhan-devid(kazım) solda uğur-carlos bizi oldukça zorlayacaktır tabi bu oyuncuların geriye dönüş problemleride var..kabaca 3-5-2 oynacağımızı düşünürsek kanatlardaki oyuncularımıza büyük iş düşecek..tello ve holoskonun kanatlara yakın oynayacağını düşünüyorum..topun bizde kalması çok önemli ve tabi ki yapacağımız (özellikle 2.bölgedeki) pres...umarım sonuç iyi olur.. |
Bu kadroyla çıkalım.HÜcum oynayalım bence.Fb nin korkulacak dönemleri çok geride kaldı ki zaten beşiktaş fb den hiç biz zaman korkmadn oynaması gerek... |
Fenerbahçe: Volkan Demirel(kevgir çok işimize yarar), Gökhan(yıpratmak lazım koşmasın), Lugano(duran toplarda tutmak lazım), Edu(orta açıp golü atmasını beklemek lazım), Roberto Carlos(gaza getirmek lazım), Kazım(en iyi oynayacak adam bu bunu durdurursak tamamdır), Josico(hacı murat gibi.), Selçuk(gazı verince buda uçar), Uğur(hırslı ama atacağımız gol ümidini kırar), Alex(ağır teneke bi cacık olmaz), Güiza(gayiza:D). Beşiktaş: Rüştü(deneyim), İbrahim Toraman(tecrübe), Zapatocny(etkili), Sivok(sağlam), İbrahim Üzülmez(bilinçli), Ekrem(bilgim yok), Cisse(onsuz olmaz), Delgado(gereksiz), Tello(serbest), Holosko(hızlı), Nobre(skorer). |
Ofansif bir kadro olmuş...Delgado yine çok top kaybı yaparsa, gününde olmazsa, yine sorumluluk almazsa oyunun hakimiyeti onlarda olur, hakimiyet derken top onlarda olur ama bir şey yapamazlar hücum anlamında, Josico Selçuk'a verir Selçuk da Sivok'a...Maç öyle gider yanii...Ama tam tersi olursa, yanii Delgado artık oynama zamanım geldi deyip sorumluluk almaya çalışırsa her şey bizim lehimize gelişir ve bu maçı eze eze alırız...Denizli yine Delgado'ya güveniyor yanii, bakalım Delgado yüz karartmaya devam edecek mi? |
Rüştü, İbrahim Toraman, Zapatocny, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Cisse, Delgado, Tello, Holosko, Nobre. bence böyle olmasın ya sivok ve zapatocny beraber olsun toraman yedeğe gelsin öyle daha iyi olur... |
Mustafa DenizLinin değişikLiği seven ve sık karar değiştiren biri oLduğunu düşünürsek kadroyu onayLamak doğru oLmaz.Yinede maç satini bekLeyeLim.Kadro bahane KartaL şahane be abi.:p |
Tello'nun oynayacak olması çok iyi oldu.Eğer ezikler gol için saldırırsa arkada açıklar verecektir, bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekir. |
bobo ilk onbir de yoksa beşiktaşm biraz zor gol atar.nobre karambol topçusu ve kısa boylu.fbnin defans ise uzun boylu ve karambol gollerinde daha etkili.ama bobo ise hızlı ve kontraatak yapabilen ve top sürebilen bir futbolcu .fbnin defans elemanları bu tarz futbolculara etkili olamıyorlar.ama nobre gibi yavaş ve top süremeyen topçulara karşı daha iyi defans yapıyorlar.ama nobre işini bilir ya hertürlü inş. golü bulucaktır.sonra üzülmez kazım karşısında etkisiz kalır.kırmızı görebilir.ve kanattan etkili olabilirler.iyi ortalarla guizayı besleyebilirler ki inş. böle bşeye izin vermezler bizimkiler.kazım ve devide dikkat etmeliyiz.bu ikisini oynatmamalılar. ben güveniyorum takımıma bu maçı alıcaz başka yolu yok ama varya bu maçı alırsak çok süper olcak ya fenerin işi bitmiş olcak zaten. ben eminimki denizli bu derbi maçını almak için elinden geleninin fazlasını yapcak.bide bu arada içimden bişey delgadonun bu maçta çok ii olcanı sölüyo çünki zaten morel olarak biraz kötü ve kendni yeniden bulcak bu maçta çünki kötü oynadının kendiside farkında ve bölesine önmli bir maçta ii oynayarak kendini taraftarlara affetrcek. zaten tek umudumz delgado ve tello olcak. hadi be kartallarım alın bu maçı herkez sizi konuşsun nasıl bir takm oldunuzu gösterin.tarihlerinde üstün olamadkları tek takım biziz rahat olalım. |
f5 tek forvetle oynayacak buyuk ıhtımal o zman kadro böyle olur. ıbo zapo eko sıvok ibo cısseee delgado holosko(bobo) telloooo nobre |
Alıntı:
|
üzülmez ve ibrahime kanatlarda çok iş düşüyoo tello da serbest oynamasına rağmen sola yakın ve üzülmeze yardımcı olmalı.sağ kanatta serdar yerine holoskonun oynaması çok iyi olur aynı şekilde o da ekreme yardım etmeli sağda.ben bu maçta BoBo yu düşünürüm etkisiz kalırsa nobre yanına alınabilir taze kan açısından nobre iyidir...bence bobo başlamalı...ama nobre nin de mücadelesi ve hırsı gerçekten karar vermekte zorlar...sonuç olarak tek bi isteğimiz var ŞAMPİYON OLACAĞIZ EŞİKTAŞIM BU SENE KOYACAĞIZ ÖNCE FENERE... |
bu maça çift ön libero ile çıkmayacak kadar salaq yani bizim hoca. |
Alıntı:
|
OleeeY Saldır Beşiktaşım OleeeY ;);) |
liste güzel hadi hayırlısı |
beraberliğe oynarsak yakışık almaz saldırıp kazanmalıyız |
Bence kadromuz çok ideal 2.yarı boboda girebilir oyuna. ben bu maçta delgadodan 1 holoskodan 1 gol bekliyorum yanlarına da bir edu golü bekliyorum:D:D(kk):D |
Türkiye`de Saat: 13:01 . |