![]() |
Fenerbahçe:1 - Beşiktaş:4 (PAF) Fenerbahçe:1 - Beşiktaş:4 (PAF) 29.11.2008 15:23 PAF Takımımız, 13. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe PAF Takımı'nı deplasmanda 4-1 mağlup etti. FB Dereağızı Tesisleri'nde oynanan karşılaşmanın 10. ve 35. dakikalarında Batuhan Karadeniz, 17. dakikasında da Saim'in attığı gollerle Siyah-Beyazlılarımız, 3-0 üstünlüğü elde etti. 44. dakikada ev sahibi ekip adına Yasin'in kaydettiği golle devre 3-1 üstünlüğümüz ile sonuçlandı. İkinci yarıda da iyi futbolunu sürdüren PAF Takımımız, 71. dakikada Batuhan'ın golüyle 4-1'lik üstünlüğü elde etti. 73. dakikada Fenerbahçeli Nuh ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca PAF Takımımız, bu önemli derbi mücadelesinden 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.Fenerbahçe:1 - Beşiktaş:4 (PAF) 29.11.2008 15:23 BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ |
tbklerr walla inş ߀şiktşm da böyle bir skor ile qalibiyt alır! |
ha hahaa alay ettikleri skor kendi başlarına gelmiş pafta inşallah bu akşamki maçtada kaderin bu olur fenev |
helal :) inş. bjkemizde pafımız gibi atar şunlara |
hehe nasıl caktık akşamda cakıcaz:D:D |
İşte bu, gömmüşüz sahaya...Sıra abilerde, hadi görelim onları da... |
helal paf takımımıza şimdi sıra a takımızda Saldır KARTALIM!!! |
Darısı Büyüklerimizin Başına |
şampiyon beşiktaşım ne isterssen iste bende istersen donatalım bayrakları 4-1 yana:D:D |
inş aynı rekoruda bjk 1-4 yener! |
batuhan pafa fazla geliyo:) |
Besiktasım oleyyyy |
sira abilerinde insallah abileride yener |
batu x3 |
helal olsun sen A Milli takım forması altında top koştur gel beşiktaş paf takımda oyna ve gol at hiç gördünüz mü batuhan gibi A milli forma giyip paf takımda oynuyan ben hiç rastlamadım |
bence de batuhan oynamalı da kimin yerine? nobre , bobo, holo varken kulübede paslanacak genç yaşta.kiralık gitseymiş keşke süperligde bir takıma |
pafımı tutsam artık:) |
Aydın ve Batuhan'a şans vermek gerek A takımda ama Mustafa Denizli öyle bir hoca değil, Mustafa denizli gidinceye kadar kiraya verilmeleri daha hayırlı olur yoksa Msutafa Denizli bu oyunculara şans verecek gibi görünmüyor... |
keşke pafla çıksaydık |
Hani hep diyorum ya ben Beşiktaşlıları seviyorum diye. Sanırım fark ortada. O formanın değerini bilen futbolcunun, ne tribündeki ne de televizyon başındaki Beşiktaşlıdan farkı kalmaz. Gol yediğinde gözleri dolar ve son nefesine kadar mücadele eder. Her zaman kazanamaz ama hiçbir zaman sahadan başı eğik ayrılmaz. Beşiktaşlı olmak... Bu onuru taşıyabilmek yüce bir duygu. Ne mutlu bizlere. Ne mutlu o Kartal yürekli gençlere. |
helal batuhan :) |
Türkiye`de Saat: 10:00 . |