volkan-saygın | 30-11-2008 13:43 | Alıntı: themadpol´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 862782)
RÜŞTÜ
SİVOK
ZAPO
SERDAR K.
TELLO
İNCEMAN
CİSSE
HOLOSKO
DELGADO
BOBO(S.ÖZKAN)
NOBRE
bu takımın neresi korkak kadro söylermisin arkadaşım. bu ertuğrulun çıkardığı kadroydu.
buda denizli denen ********in geldiğinden beri çıkardığı kadro.
RÜŞTÜ
TORAMAN(DEFANS)
ZAPO--DEFANS
SİVOK---DEFANS
ÜZÜLMEZ---DEFANS
EKREM----DEFANS
CİSSE D.ORTASAHA
TELLO----DEFANS
DELGADO
NOBRE
HOLOSKO
SENCE BU TAKIMLARIN HANGİSİ KORKAK Bİ BAK İSTERSEN. YORUM YAPMAK İÇİN YORUM YAPMAYIN BE. ÜSTEKİ KADRO BUGÜN EZİKLERE 5 ATARDI KONUŞTURMAYIN BENİ ŞİMDİ. ERTUĞRUL EN AZINDAN BİZİ ÜZÜLMEZ DENEN SALAK HERİFTENDE KURTARMIŞTI. İNCEMAN GİBİ TÜRKİYENİN EN TEKNİK ORTA SAHA OYUNCUSUNU KULLANIYORDU. FUTBOL KONUSUNA GELİNCE SEZON BAŞINDA BÜTÜN TAKIMLAR FORMSUZ FİZİK GÜCÜ ZAYIF OLUR O YÜZDEN BELKİ KÖTÜ OYNUYORDUK. YUKARDAKİ KODROYU ŞİMDİ ÇIKAR BAKIM HANGİ TAKIM YENEBİLİR BİZİ. TELLO SPORTİNGDE DEFANS OYNUYORDU ARAŞTIR BAK. ERTUĞRUL SON DERECE İYİ KULLANIYORDU TELLOYU İLERİ ALDIKTA NE OLDU HER MAÇ 2 YER OLDUK | Kadro seçimlerinden bahsetmedim ben arakdaşım, Tello'yu sol bekte oynatır , yarı sahayı geçmesine izin vermezsen , çift önlibero oynatıp kaleye tek şut atmlaarına izin vermez , defansın önüne adamları çivilersen , Serdar Kurtuluşu da keza kendi yarı alanına hapsedip hücumu sadece 3 kişiye baırakırsan , üstüne üstlük bunu rakip Liverpool,da olsa Hacettepe'da olsa uygularsan benim gözümde korkak hocasındır.
Herkesin görüşüne saygı duyarım ayrı mesele ama benim gözümde Ertuğrul Sağlam Beşiktaşı büyük takım gibi oynatmıyordu.
Mustafa Denizli'ye gelince , ben takımın başına gelmesine çok sevindim. Ertuğrul'un oynatmadığına inandığım büyük takım futbolunu oynatacağını düşünüyordum. Bunun sinyallerini de vermişti aslında ilk maçlarda , fakat bu maç için yaptığım yorumda da söylediğim gibi Musta hocada malesef hayalkırıklığına uğrattı beni .
Şimdi senin bu Ertuğrul fanatizmin nedir ? bana göre korkaktı ve oynattığı oyun yakışmıyordu Beşiktaşa , sen beğenebilirsin ayrı mesele saygı duyarım. Ama sende başkalarının fikirlerine saygı duy . kimse yorum yapmış olmak için yorum yapmıyor. Sen kendi işine bak |