![]() |
Bildiğim tüm küfürleri o hakem bozuntusuna gönderiyorum !!! Bizi bugün o sahada sadece bu şekilde yenebilirlerdi.Kulakları çınlasın bu gece o satılık hakemin,yazıklar olsun her sene aynı senaryo... NOT:Forumda küfür etmek yasaktır,ama o satılık adamın kulaklarını çınlatmak serbesttir. |
senin annenin ellerinden öperim bünyamin köpeği |
11 11 oynansa kesın yenerdık bız oynuyorduk cunku ama hakem devreye gırdı ıkı basıt sarı kart kırmızı yazık yazık yeter artık |
fener al hediyem sevgilerle bünyamin gezer........ |
senin sülalene sevgilerimi saygılarımı en içten dileklerimi yolluyorum bünyaminnnn |
hakemin bi ezik forması giymediği kaldı...verdiği kararlar tartışılır...kısacası Allah belasını versin ne diyelim... elbet birgün bunların hesabı sorulur... |
bünyamin gezer ananızın bayramda elini öpmek isterim . . . |
geçen seneki sivas maçında toramanı haksız şekilde atması aynı maçta boboya yapılan penaltıyı vermedi top döndü bize gol oldu. bu sene kupa maçında trabzonsporlu yattaranın kendini yere atmasına saçma bir faul verdi oda gol oldu. bu akşam Cisse nin yaptığı faule kasten sarı kart verdiği her halinden belliydi.lugano nebreyi biçti hemde adam oralı bile olmadı. şimdi bunları göz önüne alırsak bu adamın beşiktaşa bir kini var gibime geliyor. umarım bir daha bizim maçlarımıza verilmez suratsız herif.tipini gören zaten futboldan soğuyor. |
öküzzzz hakem lan senin doğuran ananın gözlerinden mi öperler ellerinden mi blmemem ama herkes öpsünn aptalll satılık mal |
allah belanı versin bünyamin gezer bi fener forması giymediğin kaldı... |
byunyamin gezer anneler gunu geldiginde senin anneni ... |
taraftarimiz umarim o ezik stadi yikip cikar ordan |
Yorum yok. |
Hakeme tepkide bende gerçekten çok küfür ettim ama ondan evel Mustafa denizli nin çıkardığı kadroyuda es geçmemek lazım Beşiktaşın elinde öyle bi kadrı varki hakem bölede olsa çıkıp bu fenere orda 4-5 tane atabilecek kadroya sahipsin.. tello yedek, hemen sakat diyenler olabilir diye bunu açıklıyorum. perşebme günkü doktor raporunda oynayabilir raporu almış ve maç kadrosunada alınmış kaldı ki kendiside bu sabah oynamak istiyorum diye açıklamada bulunmuş. Bobo yedek Holosko yedek. Serdar özkana diyecek hiçbirşey bulamıyorum inönü topçusu istemiyoruz biz ayağına top deymedi.. değen her topuda karşı takıma verdi inönüdeki baskı kurdugun takımlara 2 çalım atınca havaya giriyor böyle adam istemiyorum ben Beşiktaşta çıkacak içerde dışarda hertürlü elinden geleni yapacak adam istiyorum.Özetle bence maçı hakemden çok Mustafa denizli katletmiştir. Cisse ye sarı kart gösterdiği pozisyonların 2 side sarı kart değil bana göre bu yüzden ona fazla yüklenmiyorum hatası yokmu tabiki var baktın bunlara sarı kart veriyor hakemin niyeti belli onunda tekrar aynı şeyi yapmaması lazım ama Uğur Boral denen köpek attırmak için o kadar ağladı ki diyecek pekte bişey yok.. neyse hepimize geçmiş olsun |
Allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın. Seerefsiz adi satılık hakem |
bide hakemim diye ortalarda gezinio ya..allah belani versin emi senin hakem gibi..bide eziklerin formasini giyseydin tam olcakdi.. |
Diyecek bişey bulamıyorum yha rezillik hatta rezilliğin ötesinde birşey bu küfürler kelimeler çok az kalır bu hakem için. Hakem dedim özür dilerim aslında buna hakem bile denmez... |
Serefsiz ... |
böyle fedarasyonunda hakemlerinde topunun allah belasını versin ya yazıktır ayıptır yaaa sinirmizden ağlıyoruz artık |
tipinde meymelet yok hıyarın !! maçtan önce doldurmuşlar bunu fb yenilirse ligden düşer, rating de düşer diye.. yoksa o n cesaret lan öyle bi pozisyonda lk yarıdan 10 kişi bırakıp bi tarafın emeğini çalıyosun, 10tane topçunun üzerine kambur yklüyosun ********!! boyun posun devrilsin. MORAL BOZMAK YOK...ÜST ÜSTE KOYACAZ HEPSİNİ..BU SENE ENGELLENEMİCEK.. |
hakem seniçok seviorummmmmmm ama başka türlü :D:D |
bu ülkede adam gibi bir hakem çıkmıycakmı!! o boşa caldı düdüğü o kartıı nese yha |
hakemleri küfür etmekten bıktım onlar bizi katletmekten bıkmadılar allahta bu şeref yoksunlarına bir sopa göstermiyorki allahta sanki haksızlık yapanları seviyor |
Hakem hocaları bu bünyamini çok severler nedenmi otoritermiş. anlayamadığım çatık kaşlı olmak otoriter olmaksa kurtlar vadisindeki memati fifa hakemi olur. ya bu türkiyede futbolun adaleti yok |
yaw biz bu salakları 10 kişi ile de yenerdik o kadar çok üstünde durmayın hakemin.Ekremle nobreyi çıkartan hain insan da suç.Hakem elbette ki o namussuzları destekleyecek normaldir ama senin t.d ün nobreyi ve ekremi çıkartıyosa oyundan o anda herşey kopmuştur zaten.Hain denizli... |
allahım şu yazdıklarımızı hakem okusa imana mı gelir yoksa bir daha dışarımı çıkmaz ama böyle insanlar hiç utanmayı bilmezler arsız olurlar |
öylede böylede şampiyon olacaz inadımız inat |
hepimiz kızgın hepimiz sinirliyiz ama bazı mesajlar biraz fazla kaçmış...(Her ne olursa olsun analarımızın olaya katılması yakışmaz bizlere ) .... Yenildiğimiz için üzgünüz ancak bugün kü futbolu gördükten sonra alayı gelse durduramaz bizleri... Şu takım 10 kişi ile bile hakeme rağmen eziklere futbol dersi verdi...(Kötü oynayan serdar gökhan zapo varken hemde ) Benim içim rahat bu takım çok işler yapacaktır.... |
Alıntı:
|
allah belanı versin bünyamin ******** herif |
fazla takilmamak lazim bu maglubiyete fenere yenildik diye kendi kendimize kriz yaratmayalim gecen sezonda bir fener macindan sonra vermistik sampiyonlugu yok pafla cikacaz zart zurt derken kendi kendimize kriz yarattik takimin icinde bu yenilgiye takilmadan devam etmeliyiz yine onundeyiz yine onundeyiz ve inonude macimiz var bunlarla unutmayin |
Alıntı:
|
bünyamin seni zencilere havale edıyorum. onlar ne yapacagını bilir. o.ç |
o butun kufurleri bende gonderiyorum ona ve sulalesinede iki sari karti toplasan bir sari kart etmezdi,ayrica oyuna 5 dakika beklerken 3 dakika verdi kac oyuncu girip cikti ayrica eziklerin kalecisi her duran topta 1 dk caldi Lucescu turkiyede futbol sahada degil saha disinda kazaniliyor derken ne kadar dogru dedigini simdi anliyorum .Parayi veren dudugu calar |
| Türkiye`de Saat: 22:00 . |