![]() |
Biri bana anlatsın ya Allah aşkına bu delgado koca 90 dakika ne yaptı ulan hıyar herif sen 2 milyon avro gibi para alıyorsun gelip bir derbi maçında yıldızlaşamıyorsun sen nesin biri bana anlatsın |
biri bana delqadoyu deilde denizliyi anlatsnn (: acaba ne düşndü nsl bişey kurdu kafasında? |
Allah aşkına Delgado Delgado. Delgado ya gelene kadar en az 10 neden var Fenerbahçeye kaybetmek için. Bu kadar Delgado düşmanlığı olmaz. Mustafa Denizli bu akdar saçmaya devam ederse bırak Delgado yu MEssi bile iş yapamaz. Delgadonun yardımcıya ihtiyacı olduğu gün kadar açık, mustafa denizli ne yaptı, ona yardımcı bir eleman daha koyacağına, oa yardımcı olacak kişileride oyundan aldı. Bugünkü malubiyeti Delgado ya bağlamak aptallık. |
ya maçı nasıl seyrettiniz anlamadım.delgado en az 3-4 tane gollük ara pasları verdi.i üzülmez iyi orta yapamadı. |
biz sadece delgadoya bağlamıyoruz yenilgiyi aldığı parayı haketmesini istiyoruz ama olsun bir derbi bile kazandırmasın canı sağ olsun delgadonun 2 milyon avroyuda güzel güzel yesin |
Bence delgado gayet iyi oynadı.Arkadaşım adamı sinirlendiriyosun.Nerenle izledin maçı çok merak ediyorum.Saçmalama lütfen... |
Alıntı:
|
Bu takımda bu delgadoyu sürekli oynatırmısın dersen cevabım hayır olur.Anca bugün Telloda yok mecbur oynayacak Delgado.Ayrıca bence Delgado bu seneki en iyi topunu oynadı.Bugünkü mağlubiyeti Delgadoya bağlamak bence yanlış. |
Her şeyi bu adama bağLamanın sebebi de bu adam.İstikrarLı oynamadığı için herkesin kafasında önyargı oLuşuyor... |
delgado ıyıdı bugun kırmızıya kadar donum noktası kırmızı yanı hakemm |
Türkiye`de Saat: 20:20 . |