![]() |
Serdar Ozkan Bu adam Fener macinda 90 dakikada 1 tane bile olumlu hareket yapamadi! Mustafa Denizli Fenere hediye etmistir bu maci.. Holosko, Bobo, Tello yedek kalmamali!! Tello sakatsa neden ilk 18de? Serdar Ozkana nasil 90 dakika sabir etti anlamadim gitti? Gokhan Zan direk yollanmali bu takimdan! Cok iyi oynadik ama Nobre zor gollerin adami degil. Bobo veya Holosko olsa cok farkli olurdu cok! 10 kisi bile Feneri ezdik resmen! |
dostum gökhana ve serdar özkana niye bu kadar yüklendin anlamadım bence özelliklede zan son zamanlarda bu kadar iyi değildi ben bugün beğendim bence hemen gönderilmesi gereken delgado ve cissedir. |
serdar özkan ii oynuyamıor saten:S benje hemen gönderlmesi gerekn serdar özkandr |
Alıntı:
|
serdarın 1 ssaniye bile durdurulmasına ben tahamül edemiyorum yönetim hala göndermiyor yaa delgad01 arkadaşımın dediği gibi tello sakat değilse niye oynatılmadı sakatsa niye 18 e alındı. forvetlere gelince her zamanki gibi yine tekrarlıcam nobre en iyisi pres olsun gelen topları karşılama olsun diperlerinden çok güzel yapıyor bobo da bu yok. delgado gelince ayağında top tutan bi kaç oyuncumuzdan biri |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu takımda serdarın işi yok g.zan 11 çıkmamalıydı o ayrı bi tartışma o dizilişin eleştirisi ama gökhan çok kötü değildi...sen peşine 3 kişiyi takıp giden holoskoyu oynatma hiç bişii yapmayan serdar ö. nı oynattt...değişiklikleri çokk geç yaptı...ekrem çok iyiydi ama onunda alternetifi yok helal olsun adama adam sağ sol demedi koştu vallaha helal olsun... |
gokhan zani begenen arkadaslar maci izlemedi sanirim yada macda 5 dakikada bir kafalarini baska yerlere cevirdiler zira gokhanin 5 dakikada bir hatasi vardi neyini begendiniz ben anlamadim yada ben malim futboldan zerre kadar anlamiyorum herhalde |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:47 . |