![]() |
serdar özkan gecen seneki formunu yakalasa chok güsel olur aslında ama bir yandan da fiziği yetmiyor fiziki acıdan cok yetersiz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ee tmm zaten benim anlatmak istediğim bu beşiktaş forması giyiyorsan iyi oynucaksın arkadaşım olmuyorsa kapıyı göstercen bu tür oyuncuları da doğuya süreceksin daha önce de eddim istanbulun lüx hayatına alıştı parada geliyor ohh kimse de sesini çıkarmıyor kadroya da giriyor daha ne biz burda bi taraflarımızı yırtsak nolcak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne zan ne serdar oskan bjk bırak futbol oynamasının mazemeci bilee olamzlar. |
Serdar Özkan ilerileme göstermek yerine durmadan geriye giden bir futbolcu. 16 yaşında Lucescu döneminde çok iyi, yetenekli bir oyuncu geliyor diye sevinmiştim, hatta 2-3 farkla önde olduğumuz maçlarda niye Serdar a şans verilmiyor diye hayıflandığımda oluyordu ama şu andaki Serdar Özkan beş para etmez, hiç bir işe yaramaz, takıma yarardan çok zarar sağlayan, hiç bir işe yaramayan vasat bile denemeyecek kadar kötü bir durumda. Bunda temel neden kendisinin kilişel gelişimini sağlayacak antremanlar yapmak yerine gece kulüplerinde vakit geçirmesi, karakter olarak da kendini geliştirememesi. Teknik direktörlerinde bunu görüp önlem almamaları. Bu sene sonunda yollar ayrılmalı ve Serdar Özkan avrupadaki bir takıma gönderilmeli diye düşünüyorum.. |
s.ö,delgado,g.zan,cisse...bunlardan iş çıkmaz. özellikle delgadoya bel bağlamak büyük hata.2,5 yıl oldu.hala düzelecek.ocakta hemen gönderilip yerine iyi bir 10 numara bulunmalı. |
Türkiye`de Saat: 17:44 . |