![]() |
Rüştü bula bula bu maçı mı buldun? Bu maçta en güvendiğim oyuncuların başında geliyordu Rüştü. Son haftalarda ki formu, kalede verdiği güven açıkcası beni çok umutlandırmıştı. Ama bir ilk gol yediki yerinde dursa tek elle alırdı o topu. Ama o kalesini boşalttı, müdahelede edemeyince Selçuk maçın adamı oldu. Tabii burada Toramanında hatasını göz ardı etmemek lazım. Yazık oldu ne diyim.... |
ben bekliyodum rüştüden bunları.3-4 hafta iyi maçlar çıkarttı bu maça kadar belli olmasın diye.Bu maçta da yapacağını yaptı.geçen sene transfer olduğunda ben fenerliyim hala diyen bir kaleci bu maçta oynatılır mı ? 3. kaleciyi oynatırdım gene de rüştüyü oynatmazdım bu maçta.Geçen sene ertuğrul hoca hakan arıkanı boşuna oynatmadı kadıköyde.cordobaya maç sattı diyenler,rüştünün bu hareketini görünce neden sus puslar anlamış değilim.tüpçü maç sattı diye yollamıştı cordobayı.hadi bakalım yollasın şimdi de rüştüyü de göreyim... |
Rüştü her fener maçında maçı satıyor... |
Ne kadar saçmaladığınızın farkındamısınız? Rüştü için maç satıyor demek kadar bayağı bir yorum olabilir mi? Rüştüyü maç satmakla itham edenler maç satacak kararkterde olabilir ama Rüştü asla maç satacak karakaterde değil. Yenilen 2 golde de Rüştü de hata arayanlar futbol cahilidirler. Çıkardığı bir top var ki 11 metreden saatte 100 km ile gelen bir top. Bu topu dünyada kaç kalaeci çıkartabilirdi ki? Eleştirmek ayrı suçlamak ayrı. Komik duruma düşmeden, mağlubiyetin verdiği acı içinde herhese saldırmayın. Utanmasanız Malzemeci Süreyya için maç sattı diyeceksiniz. Bir insanı maç satmakla suçlamak bu kadar basit olamaz. |
Alıntı:
|
bende rüştüden bu kadar kötü mac beklemiyordum.. hayal kırıklığına uğrattı beni.. |
rüştü kötü oynayabilir... ama asla maç satmaz |
Hala abuk sabuk yorumlar yaf...Yok şu maçı sattı yok bu sattı, koaly mı yaf bu kadar...Rüştü bizden yıllık 1.5 milyon € para alıyor, niye ihanet etsin takımına, Fb bu kadar para vermiş mi Rüştü'ye...Rüştü gibi adam var mıdır yahu Beşiktaş takımında!..Fb'den gelen her adamı kötüleyeceksek, ohooo!..Nobre'yi de satalım gitsin o zaman, o da yakında satar maç, hani takımın en golcü oyuncusu olan Nobre!!! |
Alıntı:
bu söylediklerini düşünmemek elde değil |
Bu gol sadece rüştünün hatası değil top gelirken sanki bizim defans oyuncusu rüştüyü perdeler gibi önünde duruyor. Komple bir kornerde savunma orgzanisayonu hatası var. Ayrıca rüştü çokta iyi toplar çıkardı bence rüştünün malubiyette payı yok. |
bende dusunmuyo değilim rüştünün maçı verdiği konusunda.. aklıma oynanan fener macları geliyo da. kaleci dediğin mac kurtarmalı. rustu bize kaç mac kurtardı şimdiye kadar.. bence takıma kaleci şart. hakanla da hiç olmaz!!!!!!!!!!!!1 |
Alıntı:
rüştü nün tek bi hatası var onda da gol yedi guizanın 2 tane şutunu çıkartırken de satıyo mu diyeceksin hafta içi korner pozisyonuna 50 kere çalışmışlar o pozisyonda toramanın hatası var öncelikle futbolda olur böle hatalar sen nasıl beşiktaşlısın ki kendi oyuncuna maç satıyo diyebiliyorsun ayıp ayıp |
Burda da Rüştüyü suçladınız ya pess. Rüştü yerinde kalede başka bir adam olsaydı o maç çok farklı skorla biterdi . taraftarın rüştüye teşekkür etmesi gerekir . 10 kişilik bir takımla 50 dakika bounca gol yemedigi için mucize kurtarışlar yaptıgı için... suçlanması gereken kişiler rüştünün çok uzagında olan kişiler halbuki yine kabak rüştüye patladı .. |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats: |
Alıntı:
Kardeşim saçmaladığının farkındamısın . Rüştü bjk ye geldiğinden beri ilk defa bir fb maçında oynadı ve fark yememizi önledi eğer kalede hakan olsa tarihi fark yerdik . |
Rüştü iyi bir kaleci ama basit hataları da var. 2. golü yemeyebilirdi bariz hatası kalesini terk etmek! güiza ta nerden topu aşırtıyor. Rüştü yerinde kalsaydı rahatlıkla o topu tutabilirdi.. Ve maç berabere de bitebilirdi. Ama Rüştü gene de çok iyi bir kaleci.. |
Alıntı:
Arkadaşlar, Unutmayalım ki bizler hiç bir zaman ********ce şampiyon olmadık. ortalık ********lerle doluyken de bu ligde asla şampiyon olamayız! Biz Şerefli ikinciyiz! Beşiktaş ımızı ortaya atarak oynanan oyunları göremiyoruz. yok rüştü maç sattı, yok mustafa denizli yanlış kadro çıkardı.. kendimizi avuturuz sadece.. Kimse düşünmüyor mu, bu fener kaybederse şampiyonluktan uzaklaşır, DIGITURK trajları düşer, satışları azalır, şampiyonluk potasında Trabzon ve BEŞİKTAŞ olursa DIGITURK'e ilgi azalır.. lige hava gelmesi gerekir o yüzdende Fener kazanmalı.. Utanmaz ******** ezikler, Beşiktaş'ımız 10 kişi kalmasına rağmen yine etki gösteremedi. duran 2 topla golü buldular.. Arkadaşlar, bu işi bilen, işin içinde olan,anlayan gercek bir Beşiktaşlı çıksın ve bu masa başı oyunları artık gündeme düşürsün! birşeyler yapmalıyız, elbirlik olup kendimizi göstermeliyiz! yoksa ertuğrul hoca gider mustafa hoca gelir, o da gider feyyaz hoca gelir, ahmet hoca mehmet hoca diye devam eder.. ********ce şampiyonluk yaşamaktansa, şerefli ikinciliği gurur bilirim! |
satma gibi bi durum olamaz sanmam ama ilk golü yememeliydi ya...bir net pozisyonuda kurtardı gerçi ama herzaman hatalı gol yiyor ya... |
böyle düşünmemek elde deil ama günahını almayalım adamın |
burda sorun nedir biliomusunuz bizim yan top zafiyetimiz gecen sene bütün yan toplarda rüştü gol yedi tam dedik bu sorunu çözdük demekki hala devam ediyorr yan top zaafiyetimiz |
rüştünün ne suçu var anlamadım. tüm suç futbolculukla alakaları olmayan gökhan zan ile toraman dadır. ne kadar top kaybetti görmediniz galiba bu ikilinin. çıldırdım resmen ya |
Cıkmasa hic bir sey olmuycak top kucagına gelicek ama olan oldu ... :( |
ılk gol tamam rustunun hatası ıkıncı golde barız zaponun hatası elestırı yaparken bır kısıye yuklenmemek gerek |
Rüştünün her zamanki halii elin çürük elmalaını alıp oynatırsan olacağı bu.... :( |
2. golde hata Zapo da değil, Gökhan Zan da. Zapo öne çıkıp Guiza yı ofsaytta bırakıyor. Gökhan Zan ise Guizanın ofsaytını bozup topu trene bakar gibi topu izliyor. Gökhan Zan ın pozisyonda Zapo nun yanında olması gerek. Arkasında değil. Gökhan Zan'ın poziyon hataları çok fazla idi. Bence Gökhan Zan gitse daha iyi olacak. Fenerbahçe maçından önce transfer görüşmesi yapan bir adamdan ne beklenir ki? |
İki goldede pozisyon hatası yaptı resmen...Dokunulmazlıgı mı var rustunun??? En kritik macta takımı yaktı... Bana bu macta kaleci lazım...Kucuk takımları oyle yada boyle yeneriz...Kaleci fenerli,teknik direktor fenerli,hakem fenerli, stad fenerin,besiktas 10 kisi ve 2-1lik galibiyete seviniyolar..Su rezil fener sampiyon olursa yazıklar olsun!! ama olamıcaklar zaten!! |
ne şampiyonluğu ya fener ilk 5 e zor girerde dediklerin çok acımasızca bi kere denizli beşiktaşlı rüştü de evet fenerden geldi ama çok karakterli bi oyuncu gol attığımızda nasıl sevindiğini görseydiniz ne dediğimi anlardınız herneyse rüştü bence kötü oynamadı sadece bir tane hata yaptı gayet normal ilk golde hata yaptı ama olsun yapıcak bşy yokk |
Ne kadar meraklıyız herkesi Beşiktaş düşmanı veya hain gibi göstermeye , o maçı sattı bu hainlik yaptı... Rüştü bu hataları , hatta daha beterlerini yıllardır Fenerde de Barcelona'da da milli takımda da yaptı. HEr takımı satıyor o zaman bu Rüştü .!! Hatta uzağa gitmeye gerek yok Avrupa şampiyonası Hırvatistan maçında daha beterini yaptı , milli takımı da sattı o zaman! İnsaf biraz |
hicbir futbolcu mac satmaz ama rustunun 2 goldede hatasi var bence ilkindede bosa cikti toramanida engelledi kalesini bosalttigi icin golude yedi yerinde dursa topun gittigi yeri gorurseniz anlarsiniz tam kucagina gelecekti top ikinci goldede top hafif capraza acilmis kardesim daha ne diye aciliyorsun kaldiki bu adami az izlemis olsan hep asirma meraklisi boyle pozisyonlarda kalesinde dursa o pozisyonda gol olmazdi zincirleme hatalarla yedik golleri ve bu zincirin icinde rustude var malesef kayseri macindada gidip capraza acildi yine yedik golu rustu kotu kaleci demiyorum ama 35 yasin tecrubesinede yakisir bi kaleci olsun yencekleri yesin arkadas bisey demiyorum ama rustu yencek golu cikartirken yenmicek ne varsada yiyor o zamanda mac boyle gidiyor iste |
Rüştü her fener maçında maçı satıyor... |
Alıntı:
Terbiyesizlik etmeyin rüştü olmasa fark yerdik , hakan efendi ile mi çıkacaz maça . hayret bişey. |
rüştü iyi bir kaleci maç satmak çok ağır bi itham, hiç hoş değil ... ama rüştü hatasız diyenlere de katılmıyorum, ilk golde hem toraman hem rüştü hatalı yine de iyi bir maç çıkardı bunları haketmiyor |
Rüştüye maç sattı diyenler demekki kendileri olsa satacak karekterde olanlardır.Ayıp gerçekten ayıp..Tamam ilk golde hatası vardı ama 2. golde Guiza defanstan kurtulunca yapılacak şey birkaç metre öne çıkıp açıyı daraltmaktı o da onu yaptı ama Guiza Gol olabilecek tek vuruşu yapınca çaresiz kaldı..o vuruşun dışında yapılacak her vuruş Rüştü'nün müdahale mesafesinde kalırdı.O nasıl satmak sa 2 tane de çok zor topu çıkardı ayrıca...Ama yok illa bilip bilmeden sallamak lazım ya !.."Rüştü sattı maçı" yok yaa..acaba kaça satmıştır onuda yazın da tam olsun.. |
Rustu buyuk maçlarda hep yapiyor bunu ... Gecen sene porto, marsilya (taiwo'nun attigi gol), euro 2008 almanya, hirvatistan maçlari ... |
bu kaleci falan deil bitti bu artık.hakan kazanılmalı |
tecrübesine yakışmayacak hatalar yapıyo böyle oluncada güven vermiyo 1.golde boşa çıktı aynı hatayı euro 2008deki almanya maçındada yapmıştı zaten böyle yaptığı saçma hatalar yüzünden barçadan yollanmadımı |
Türkiye`de Saat: 02:43 . |