![]() |
sakın ibrahim akın, serdar özkan, gökhan güleç ve burak yılmazın gittiği yoldan gitme. seviyoruz seni ekrem seviyoruz |
Alıntı:
|
Daha geçen hafta ekrem iyi oyuncu dediğimde bana güldüler..şimdi ben gülüyorum.. |
Ekrem Dag avrupada yetistigi icin alt yapisi cok guclu.. Serdar Ozkan tipik bir Turkiyede yetismis genc futbolcu.. Besiktasta oynuyor aha ben oldum diyor ama Yasin Sulun gibi yakinda kayip olup gidecek!! Veya akillanacak ve Sergen, Ilhan gibi efsane olacak!! |
ekrem kesinLikLe choq ii ßi oyuncu.. ßize choq yararLı oLucak.. serdar özkanda defoLsun qidsin..! |
bende çok beğendim fenerin solunu çökertti umarım istikrarlı bi oyuncudur aynı performansı devamlı sergiler |
devamliligi olmasi halinde ve hermacta boyle oynamasi halinde ancak besiktasin oyuncusu diyebiliriz ekrem icin ama bir mac oynayip 5 mac yatacaksa besiktasin topcusu olamaz bunlar ona bakarsaniz delinin oyle bi barcelona maci varki istanbulda barcada bile oyle orta saha yok sanirsiniz ama baktigimiz zaman ne diyoruz besiktasin topculari degil bunlar besiktasin topcusu hem iyi olacak hemde istikrarli olacak zapo sivok gibi yani |
Türkiye`de Saat: 19:33 . |