![]() |
saraçoğlu da ki küfürler neden duyulmuyo arkadaşlar geçen hafta alayına gider dedik bizim için demediklerini bırakmadılar ve cezayı da yedik bu hafta da saraçoğlundaki küfürleri duymayan medyayı alkışlıyorum :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats: |
yalaka medya bugün okuduğum hiçbi gazetede yazmıyordu ama seyrederken duyduk duyacağımızı.seslerini 2525 taraftar bastırdı bari onu yazın... |
Ben maç boyunca bizimkilerin sesini duydum tvden sesleri çıkmıyoki duyulsun SessizTelleriKopasıcalaR :) |
şansal ve erman nediyo bakın 'Erman=İlk Beşiktaş Taraftarı Küfür Etti Şansal=Onlar Ordan Az Bi Şey Karşılık Verdi' Ne azı lan mac boyunca Beşiktaş ... ... sövdüler hep utanmaz arlanmazlar inin lan tvden şebekler |
satılmış medya |
dün akşam telegol de sinan engin sordu statta küfür varmıydı diye oradakiler sadece rüştü ile m.denizliye biraz olduğunu söylediler bu kadarda insafsız olunmaz ki be kardeşim ayıptır bee |
şaşırmamak lazımmmmm |
taraflı medya için bi pankart açın haftaya |
arkardaslar ben kosovadan lig tv üyeliğimi iptal ettim simdi hiç bir maçı izlemiyorum bukadar yanlı bir basın gormedım sizi bilmem ama benden bu kadar 2 hafta oncekı kufurlerı duymayan sansar abı gecen haftakı 3satırlık kufuru nasılda gerdı sankı 90 dakıka kufur vardı dıye |
medya zaten fb gercı bızımkıler daha cok bagırdılar. neden kufur sesı duyulsun kııı hayvanlar ne zaman konusmasını ogrenmıs kıı kufur etsınlerrrrrr :):):)):):):) sadece ohhhhluyorlar pughluyorlar |
yeşil yeşil çil çil dolar lar kadıköyde kulaklarını tıkıyor medyanın onun için duymuyorlar kadıköy de edilen küfürleri . |
Alıntı:
|
ya boşversene onların hiçbişeyi duyulmuo zaten koyun gibi kuyrukları kapatıo biz ne yapsak suç:(:( |
ya arkadaşlar kadıköyde beşiktaşa küfür ettiler diyecek halleri yok O cesaret onlarda yokkkkkk |
kolpa,taraflı basın !http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif |
duymamaları doğaldır ben bizimkilerin sesini duydum uğultu gibi çıkıyodu eziklerin sesleri |
yonetım sesını cıkarmalı |
fanatıgı okuyodum yok taraftar sov yapmıs flnda fılan adamlar ıslıklara ragmen bastıramadıkları bjk taraftarının sesını 1 kelıme bıle olsa yazmöamıs p.çler |
Yalakalardan başka ne beklenir. |
arkadaşlarr meyve veren ağaç taşlanırmış en göze batan taraftar olmamızda bundan ibaret değilmidir? |
medyanın taraflılığı herkes biliyor bunu |
belki saraçoğlunun farklı ßir akustiği vardır..özel stad ya ;) |
Sansal Büykağa senin ağalığın serefsizlere ve haysiyetsizlere geçer . Ne zaman adam olursunuz yada olmaya çalışırsınız bilinmez ama BJK çekemediğiniz bir gerçek !.. İt ürür BJK yürür zoruna gidenin alayına gitsin ulan !!!!!!!!! |
harbiden allahin tek kulu yazmadi kufurleri yaziklar olsun serefsizlere |
Butun medya ve TFFe Fenerlide o yuzden!! |
duymayan kim? lig tv duymayan kim? şansalla erman duymayan kim? renkli medya duymayan kim? pfdk-mfdk mhk falan filan duymayan kim? gözlemciler kurulu özlemciler grubu hatta göz-le-me-ci-ler grubu.(olsada yesek) duymayan kim? işine gelmeyip 3 maymunu oynayanların alayı heh işte ben o alaydakilerin alayını... anlayan anladı uzatıpta sinirleri bozmayalım. |
Oraso tffnin evi:) |
Satılmış Şansal bu hafta edilen küfürleri söylememiş.Bu kadar şerefssizlik olmaz. |
Valla bizim yöneticiler basiretsiz olunca semer vuran ve sömüren ezen çok oluyor suçu kendimizde aramamız lazım, medyaya tüyleri diken diken olacak bir yönetim çıkarmadığımız sürece bu işler devam edicek. Öyle bir başkan gelmeli ki medyanın tüyleri diken diken olucak . |
duyamazlar !!! neden dersiniz çıt çıt yapmaktan başka birşey bilmeyen seyirci topluluğular yaaa ondan yani .... |
2000 kişi 50000 kişiyi susturdu anca ıslıklayarak bastırmaya çalıştılar onuda beceremedi ezikler helal olsun |
| Türkiye`de Saat: 21:17 . |