Karetta2002 | 02-12-2008 14:08 | Alıntı: boğaz´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 864420)
o değerler; Atatürkçülük, Laiklik, Cumhuriyet hepimizin ortak değerleri ve her zaman sahip çıkmamız gereken değerler. her beşiktaş taraftarı da bu değerlere sonuna kadar sahip çıkar.
ortada bir başarı var mı 10 puan kaybedilmiş, siz hala denizli başarılı diyorsunuz, KİMSEYE DE ÖNYARGILI DAVRANMAYIN, Denizli şunu söylüyor basın toplantısında: "buradan iki önemli not çıkardım. demek ki tüm kamuoyu beşiktaş’ın ne kadar büyük bir takım olduğunu bu konuşma ve yazılarla kabul ediyor. bu mesajı verdiğimiz için mutluyuz''. diyor
ama görüyoruz ki; denizli beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil, yahu beşiktaş zaten büyük takım denizli bunu bugün kavrıyorsa çok yazık... çalıştırdığı takımın büyüklüğünün farkında değilmiş gibi konuşuyor. ben bunu diyorum başka bir şey demiyorum. | Ben Denizli çok başarılıdır gibi bir şey söylemedim,benim için başarı sezon sonunda alınan kupa dır.sadece Ertuğrul ile kıyaslamanın,her iki dönemin şartları farklılık arzettiği için saçma olacağından bahsettim.Ayrıca Antrenörlük hayatı FB, GS ve milli takımda geçmiş biri için ,Beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil demek ,biraz önyargılı olmak hatta onun şahsına ve kişiliğine duyulan antipatinin dışavurumudur..Mustafa Denizli nin en yakın dostu bile onun başarılı olabileceğinin korkusu ile yıpratmaya çalışırken çalıştığı camianın taraftarlarının ona önyargıyla yaklaşması da hayli düşündürücüdür. |