![]() |
Derbiye daha 20 gün var..Bu iddia doğrumu MHK’nın hakemleri erken açıklamaya başlaması üzerine, 20 gün öncesinden Galatasaray – Beşiktaş maçında düdük çalacak hakemi açıklanıyor. İşte o hakem... 21 Aralık Pazar günü Ali Sami Yen stadında oynanacak derbiye FIFA hakemlerimizden CÜNEYT ÇAKIR'ın verilmesi kararlaştırıldı. Çakır böylece 27 Şubat 2008 tarihinde, yine Ali Sami Yen stadyumunda düdük çaldığı Galatasaray - Fenerbahçe maçından 10 ay sonra bir derbide görev yapmış olacak. MHK'da bu karşılaşma için iki hakemin ismi ön plana çıktı: İstanbul Bölgesi'nden FIFA hakemi Cüneyt Çakır ve Antalya Bölgesi'nden Üst Klasman Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu. Sonunda Çakır'ın ismi ağır bastı ve karar alındı. MEDYASPOR |
gs fb ve bizim fb ile yapacağımız maçların hakemlerini açıklamadan söylenmişti medyaspor ve doğru çıkmıştı. |
Yok artık...Bunlarda iyice azıttı, işin suyunu çıkardılar!..Bari bi dahaki senenin hakemlerini de söyleyin şimdiden...Ayrıca Cüneyt Çakır Fb-Gs derbisinden sonra nasıl böylesine önemli bir derbiye atanır anlamak mümkün değil, tabii doğruysa bu...O maçı da çığrından çıkarmıştı, bu maçıda çıkarır... |
Şuana kadar hiç yanılmadılar... |
aLLah beLasını versin bu adamLarın hep üzerimize oyanıyo bu acta katLiyam cıkar tabiri caizse... |
bizim için hayırlısı olsun |
Alıntı:
|
artik hersey bekliyorum bunlardan malesef besiktasim ciksin adam gibi topunu oynasin ezsin gelsin gsyi ne hakem kalir ne baska birsey onemli olan budur benim icin artik bunlara alismamiz lazim demekki hakemleride ezip gececegiz oyle bi top oynamaliyizki o zaman hakemler bile birsey yapamamali bu takima biz bunu yapabiliriz yeterki topcularimiz azcik yurekleriyle oynasinlar bu oyunu |
Eğer buda doğruysaki doğrudur. Bence değiştirirler ortada öyle bişey yoktu derler. Kendilerini ele vereceklerini pek sanmıyorum. |
Harbiden dedikleri çıktı mhk bu kadar yüzsüz olamaz ya. Bakalım Cüneyt bey bu maçta neler yapacak.... |
Türkiye`de Saat: 07:42 . |