![]() |
Beşiktaş ve F.Bahçe yine oynuyor :dancing2:Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında ligin 13. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanan derbi sonrasında, bir derbi daha oynanacak http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında ligin 13. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanan derbi sonrasında, bir derbi daha oynanacak. Beşiktaş taraftarlarının internet sitesinden yapılan açıklamada, Fenerbahçe tribünlerinin gençleri ile Forza Beşiktaşın üyeleri arasında 7 Aralık tarihinde bir halı saha maçı yapılacağı duyuruldu. Fulya Dikilitaş büyük sahada 7 Aralık'ta 19.30-20.30 saatleri arasında oyananacak olan karşılaşmanın BJK TV'den de yayınlanacağı açıklandı |
allah iiliğini versin başlığı görünce panik yaptım maç yapılan hatalardan dolayı tekrarmı oynanacak die:D:D: biz yeneriz:D:D |
Alıntı:
|
:D:D bende ilk öle sandım ama sonu okuyunca ..hm ii neyse gvnyrzzz kartallarımaa |
ruhumuz yanınızda |
Alıntı:
|
kavga çıkar bu maçta |
bende aynen maçın tekrarlanacağını düşündüm.... Eziklere nefes aldırmak yok :D |
bende panik yaptım başlığı okuyunca :D kavga kesin çıkar |
Bu maçta kesin kavga çıkar:D |
kavga kesin böyle maçmı olur |
5000 polis izlemeye gider herhalde |
yahu arkadaşlar aklınız yerinde mi altı üstü birt halı saha maçı neden kavga çıksın , maçtan haberimiz vardı forza da çok önceden ilan edilmişti ve herhangi bir kavga , küfür veya terbiyesizlik olmasın diye forzada ki arkadaşlar büyük çaba harcıyorlar tebrik ederim onları , Büyük Beşiktaş taraftarına kavga ,küfür yakışmaz , maçı izlemeye gidecek arkadaşlar lütfen kendinize hakim olun eğlence olsun diye yapılan bu maçı tadının kaçırılmasına izin vermeyin . Benden yaşça küçük kardeşlerime sesleniyorum , kardeşlerim kavga etmek küfür etmek asla marifet değildir lütfen kavgadan küfür den uzak durun size yakışmaz , kavga sadece ve sadece kendini korumak zorunda kalırsan edilir , Lütfen Beşiktaşlılık duruşunu unutmayın ona göre hareket edin . |
süper yha bizim üni ye cok yakın bizim dikilitas ve fulya tesislerinin orası macı izlemeye gidicem ins |
11-0 kazanmış bizimkiler. |
cidden 11-0 mı kazanmıs bizimkiler yahu |
Alıntı:
|
Beni alin takima kesin yenersiniz :D |
Alıntı:
|
fenerede böyle:D |
forzabesiktas.com da baktim bise yazmiyor? |
Maçı 11-0 almı$ız arkada$lar :D helal olsun valla. |
nerde yaziyor yaaauuu????? |
11-0 :D |
|
nolmuş |
11-0 yenmişler arkadaslar kadroya onlarımı alsak nedir :D |
vallahi rezalet billahi rezalet nerede kaldı ezeli rekabett :D:D:D bjk tribünü-fb tribünü 11-0 ohaa bea |
Türkiye`de Saat: 16:34 . |