![]() |
Gökhan Zan ayrı çalıştı Beşiktaş, Cumartesi günü Ankara ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcuların 5'e 2 pas çalışmasının ardından ayak tenisi oynadıkları bildirildi. Antrenmanın, minyatür kale maçla sona erdiği belirtildi. Sakatlıkları düzelen Seric ve Gökhan Zan'ın düz koşulara başladığı, menisküs ameliyatı için Almanya'ya giden Aydın Karabulut'un ise antrenmanda yer almadığı açıklandı. Beşiktaş, Ankaraspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. |
Hic calısmasada olur!! |
dağda , yaylada , ovada çalışsın uzak çok uzak olsun ! |
KEŞKE FENER MAÇI ONCESİ SAKATLANSAYDI:) |
Devre arası teklif gelirse mutlaka satılmalıdır. |
Başkan göndersin bunu özel uçağıylan yurt dışında bi yere, orda çalışadursun tek başına... |
çalıştı yani ...oda bi gelişme.. |
gökhan zan ezikbahçe maçında hataları olmasına rağmen bence kötü oynamadı. |
tam güzel oynamaya başladı diyordum,gerçek kimliğini gösterdi fener maçında.insan hiç mi geliştirmez kendini onca sene.gitmesini de istemem.top ayağına geldimi en az delgado kadar heyecan veriyor |
1 adam hep mi sakat olur..Nedir bu yaw..? Vallaha bu adamın durumu içler acısı.. Form durumu çok kötü, sağlık durumu berbat..Sonu hiç iyi değil..Ama hala oynuyor takımda nasıl oluyosa..:) Hem de en ciddi maçta:) |
Arkadaşlar;Gökhan Zan ı eleştirelim ama doğru analizler yapalım..Gökhan Şu anda ,hatasıyla sevabı ileTürkiye'deki en iyi stoperlerden biridir..Haa çok mu iyidir derseniz..Servet ne kadar iyi ise o da o kadar..Gökhan; futbol eğitimindeki fundemantal eksiklik yüzünden Futbolumuzun 2000 li yılların başında geçiş yaptığı 4-4-2 nin tandem ini oynarken pozisyon hataları yapmaktadır. Çünkü 4-4-2- nin defansındaki stoperler saha markajı yapmaktadırlar ve özellikle de 3 büyüklerdeki stoperler ,takımları hücum ağırlıklı oynadıkları için sorumlu oldukları geniş alanı kontrol etmekte zorlanmaktadırlar..Gökhan da bunlardan biridir.Sahip olduğu fizik gücü ve sıçrama yeteneğini bu fundemantal eksiklik yüzünden tam anlamı ile takımın hizmetine veremiyor.Gaziantepte iken hocası olan Nurullah Sağlam onu için durduğu yerden 100-110 cm yükselebilen bir oyuncu demişti.Yani topa yaklaşık 2.90 da kafa vurabilen bir oyuncunun takımı Ankarasporlu Jaba dan kafa golü yemekte..Ama bu sadece Gökhanın sorunu değil arkadaşlar..Ülkemizde Rigobert Song un dışında bu sistemi gerçekten çok iyi oynayan birazcık Lugano var..Onun dışında maalesef yerli oyuncu olarak bir zamanların Gökhan-Ulvi standardında bir uyum abidesi ikili ülkemizde yok.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alistik zaten ayri çalismaya. Hem çalismasina gerek yok diyecegim, zaten sakatlanacak, ama adama yazik yav. Kisilik olarak problemimiz yok zaten. |
git artık gökhan |
Servet Gökhan'dan çok daha iyi bence...Adam en azından yüreğiyle oynuyor, kolu kırık şekilde maçı tamamlıyor, bizimki ayağını yere vursa hoca beni çıkar diyor, sadece futbol olarak değil karakter bakımından da çok daha iyidir Servet... |
Alıntı:
|
O ayıp bu ayıp, onlar 8 tane yiyip bizi rezil edince ayıp olmuyor, pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar, biz bir şey deyince ayıp oluyor nedense...Meseleye gelince, Baki adam gibi adamdır diyoruz mesela, yeteneksiz olmasına rağmen seviyoruz dimi...Peki, G.Zan'ı niye sevmiyoruz, bunun cevabı çok açık değil mi sence?Bide illa bir futbolcuyu eleştirmem için, kötü futbolcu demem için 10-20 yıl futbol oynamama gerek var mı, ayrıca futbol eğitimim yok, daha 18 yaşındayım, 6-7 senedirde futbolu takip ediyorum, bu kadar yanii...Bu kadarlık şeyle bile iyi futbolcudan kötü futbolcudan anladığımı düşünüyorum, en azından kendime göre...Karakter meselesine gelince, ben öyle düşünüyorum, gördüklerimi söylüyorum...Servet canla başla oynuyor, kolu çıksa dahi maçı bırakmıyor, tek kolla oynuyor, burnu kırılıyor devam ediyor, böyle bir adam yanii, bizimki ise gidip rakip oyuncuya tekme atıp kendisi sakatlanan bir futbolcu, bide o pozisyondan sonra kenara alın beni diyor, Milli maçta olmuştu bu olay bide!...Yanii aradaki fark bu kadar açık, ayrıca Servet'i G.Zan'dan her bakımdan ! çok daha iyi görüyorum diye Gs'li olacak halim yok, öyle olsaydı ohooo, kaç takımım olmuştu şimdiye kadar...Sen Servet'le kıyaslamışsın, bende buna katılmadığımı belirttim o kadar... |
Alıntı:
Futbolu bilmek kendi oyuncunu eleştirmemekse, rakip oyuncunun hakkını vermemekse sizler futbolu gerçekten iyi biliyorsunuz..Üstadsınız.. Servetle Gökhanı kıyaslamak da ancak sizin gibi üstadlara yakışır..:) Adam sakat, sarılı 34 maçın 34ünde de canını dişine takıp oynuyor kazma oluyor..Bizimkisi bi omzum bi ayağım bi başım..Maça çıkamazken hala savunulur durumda..İnsanın karakteri az çok anlaşılmaz mı olaylara yaklaşımından..Biz ne adamlar gördük omzu sarılır, kolu çıkık..Herhafta içi sakat olan bi adamdan ne bekliyoz ki biz daha..Tamam çok karakterli de olabilir ama BJK takımına yakışmıyor.. Olaya çok yanlış yerden bakılıyor.. "Git Servetin takımı tut" da nedir yaw..Sürekli eleştirdiğiniz holiganizmle hiç mi alakası yok bunun şimdi.. Bu işlerin yaşla fln da alakası yok pek..Futbolu bilen, oynayan, aklı mantığı yerinde herkes gökhanı eleştirebilir.." Kötü futbolcu " diuyebilir..Bunun için belli bir yaşa veya deneyime gerek yok.. |
Alıntı:
|
"Bu işlerin yaşla fln da alakası yok pek..Futbolu bilen, oynayan, aklı mantığı yerinde herkes gökhanı eleştirebilir.." Kötü futbolcu " diuyebilir..Bunun için belli bir yaşa veya deneyime gerek yok.." Bende aynen bunu diyorum ama anlatamamışım galiba..Bir adama karaktersiz demek için çok iyi futbol seyircisi olmak yetmez..onun farklı kıstasları vardır..Ama bir adamın ne kadar sakat olduğunu sizler oradan bi bakışta anlayıp hüküm verebiliyorsanız..size benden "bravo" hele de oradan bakıp bir de karakter tahlili yapabiliyorsanız daha da büyük "bravo"..Aslında haklısınız ,sizlere göre ;bunlar için ne eğitime ne de deneyime gerek yok,her insanın aynı etkilerde farklı sakatlıklar yaşayabileceği bilimsel bir gerçek tir ama önemli değil,sizin gibiler bunu da ekrandan iki maçını seyredip çözerler ve karaktersiz hükmünü yakıştırırlar..Sakatlıkları Servetin farklı,Gökhanın farklı şiddetlte yaşaması ;onların fizyonomisi ile ve fiziki yapılarını oluşturan kırmızı ve beyaz kaslarla ve bunların birbirlerine oranı ile alakalıdır ama bunun da önemi yok,Çünkü ,sizlere göre farklı şiddette sakatlık yaşamaları Gökhanın karaktersiz olmasından kaynaklanıyor.. " Servetle Gökhanı kıyaslamak da ancak sizin gibi üstadlara yakışır.." buyurmuşsunuz .Okuduğunu anlamak,anladığını yazmak da bir erdemdir sevgili dostum.. Ben ,tam tersini savunuyorum,çünkü fizyonomik yapılarının farklı olması nedeni ile bu kıyaslama çok yanlıştır.Biri sakat sakat oynar,diğeri oynayamaz.Çünkü bu sizlerin buyurduğu gibi "karakter" meselesi değil, "ağrı eşiği" meselesidir. Haa.."ağrı eşiği" ni de bi zahmet biryerlerden okuyuverin..Ki bilerek konuşanlarlar la "üstad" diye alay etmek yerine biraz bilgiye saygı duyarsınız belki.. İyi akşamlar dileği ile.. |
Mümkünse 30 40 km ötede çalışsın |
gökhan nefretimsin... |
Sizede iyi akşamlar...Ben Servet'i her bakımdan( Karakter, Yetenek vs. ) G.Zan'dan daha üstün görüyorum, bu konuyu daha fazla uzatmaya da gerek yok zaten, ben böyle düşünüyorum ve bu fikrimi değiştirecek hiçbir icraat da göremedim G.Zan'dan...Karakter olayına gelince, ben futbolcunun konuşmasından, maç esnasında yaptığı hareketlerden, surat ifadelerinden, formanın kıymetini bilip bilmemesinden,1 maç oynayıp 10 maç yatıp bide üstüne o kadar para almasından ! o futbolcunun karaktersiz olduğunu, bu takıma yakışmadığını rahatlıkla anlayabilirim... |
Konu sadece sakatlık olsa; zaten Ayhan Optur edasıyla yaklaşmışsınız olaya..Kesinlikle haklısınız derim..Üstelik tamamen karaktersiz de demiyorum Gökhana..Ama gerçekler de ortada..Adamın takımına katkısı belli, sürekli sakatlanarak bizi yarı yollarda bıraktığı zamanları da net hatırlarım ben.. Fizyolojik terimler vererek konuşmicam ben burda..Çünkü benm savundğum şeyin bunlarla pek alakası yok..:) "Bu işlerin yaşla fln da alakası yok pek..Futbolu bilen, oynayan, aklı mantığı yerinde herkes gökhanı eleştirebilir.." Kötü futbolcu " diuyebilir..Bunun için belli bir yaşa veya deneyime gerek yok.." Bu sözümü dikkat ederseniz futbola yönelik söylemişim..Karaktere yönelik değil..Üstelik 1. paragrafınzda siz diyosunuz "Gökhana kötü futbolcu diyebilirsiniz ama karaktersiz diyemezsiniz" diye..Ardından " Neye dayanarak Gökhan kötü, yaşın başın kaç vs." gibi laflar ediyosunuz aynı paragrafta..Bunlar birbiriyle nekadar tutar bilemem..Onlara da şimdi bilmsel açıklamalar gelir kütük gibi kalırım mazallah..:) Üstadlık meselesine gelirse..Elbette sizin gibi bi büyüğüme saygısızlık etmiyorum..Alay söz konusu bile değil..Fakat olaya öyle bir yerden bakmışsınız ki; Serveti seven GSli olsun, BJK ı eleştiren BJK lı olmasın..:) Bunu da ben anlamam..Herşeye holiganizm sizler böyle deyince Beşiktaşlılık mı? Yazdığınız paragraf tamamiyle karakter konusu üzerine..Fakat ben o konunun üzerinde bile durmamıştım neyse..Saygısızlık olarak almayın söylediklerimi..Sadece fikir alışverişi veya ufak bir tartışma.. İyi akşamlar.. |
direk aslında bir sene pafla cıksa da kendini geliştirse bakarsın gelişir... |
Karakter konusu üzerinde ben durdum, her şeyi üstleniyorum İpodaca merak etme..:).. |
Alıntı:
Yok hacı yok..:) Karakteri tabiki belli eder kendini..En azından insanın içinde bir fikir oluşturur..Bizimkisi o hesap ama konu abartıldı, büyütüldü..:) |
Heeaa evet, büyütüldü maalesef... |
bir futbolcu defans futbolcusu olupta topu oyuna iyi sokamazmı, pozisyon hataları yaparmı , hava toplarından kendisinden boyca kısa futbolculara top vurdururmu, hep sakatlanırmı, markaj nedir bilmezmi işte bunların hepsi Gökhan Zanda mevcut ... |
mümkünse bayağı uzakta çalışsın ne bu ya hep sakat olması bi dert , yıllardır savunmada oynamasına rağmen savunmadan anlamaması bi dert gönderin gitsin şu müzmin sakatı yaaa |
Türkiye`de Saat: 04:29 . |