once_biz_vardik1903 | 05-12-2008 23:06 | bekleyip gorecegiz su anda bir hukuki surec var halka acik olan bi klup gizli anlasmalar yapabilirmi yapamazmi bunlari bilmiyorum ve besiktas klubunun yaptigi her is bence halka acikta olsa olmasada seffaf olmali gizli olan sey nedir bilmeliyiz o bina yapiliyorsa eger senin benim onun aldigi kombinelerle forma larla klup resmi urunleriyle falan yapilyor o zaman hersey acik olmali ayricada bu kira bedellerine bizim yonetim haric herkez az diyor simdi ne desek yalan olur ama sonucta besiktas klubu adina hayirli bir is yapildi belki daha cok kar edilebilirdi ben birtek suna karsiyim 3 yilligina secilen bir yonetim bir mulkunu kiraya veriyorsa bir sponsorluk altina imza atiyorsa gorev suresinden fazlasina imza atmamali fulyada 20 yillik imza var 10 yillik tv ve sponsor gelirlerimizin parasi daha simdiden kullanildi peki bunlar gitti yeni bir yonetim geldi nerden ne kaynak bularak yapacaklar transferleri klup harcamalarini yapamazlar cunku onumuzdeki 10 15 yillik gelirlerimizi zaten simdiden kullandi bu yonetim |