![]() |
Alıntı:
sadece bosque bunların içinde en iyisi idi adamında şansızlığı saçma tıransfer politikaları ile şişirilmiş bir kadro ile sezona başlaması türkiye futbolunu tanımaması idi |
Alıntı:
uğur kötü bile olsa oyuncu değiştirmenin mantığını anlamadım bu 3 lüdefans vb. saçmalıklar oldukça bize ızdırap dolu maçlar olacak |
3-5-2 oynamadık 2-1-5-2 gibi birşey oynadık aslında bizim takımdaki sorun topun iyi kullanılmaması ,top kaybımız çok fazla zaten takım halinde savunmada yapamıyoruz.ertuğrul hocanın sistemi iyiydi bence oyuncularda iyi niyetle oynuyorlardı başarmaya çalışıyorlardı hatta taktiğin uygulandığınıda görüyorduk ama kapasite meselesi elbette 3 pas yapamazsan beklerini oyuna sokamazsan adam eksiltemezsen orta yapamazsan verkaça giremezsen sürekli top kaptırırsan her preste topu rakibe veriyorsan gol de atamazsın.m .denizlide bu sorunu gördüğü için oyunu rakip sahada oynamaya çalıştı ama bir gün gelir birisi sana 3 tane atar böyle allah korudu 5 yemedik bu sisteminde negatif yanıda bu hele bu oyuncularla çok zor.bu oyuncular değişmedikçe daha çok t direktör gelip gidecek evet birbirimizi kandırmıyalım bu oyuncularla şampiyonluk hayal... |
! Formayı çıkartın öle oynayın ! |
Transferde oyuncu değilde şu kadrodaki adamlara ruh alınsın. Sistem falan hikaye, bu adamların oynamaya, mücadele etmeye niyetleri bile yok. Sistem kötü bile olsa biz mücadele istiyoruz, şu kulübe şöyle hizmet edeceklerse hiç oynamasınlar daha iyi.. |
defansda 4 lü aynandığı müddetçe bir sıkıntı yok, takıma adam gibi orta sahayı çekip çevirecek futbolcu lazım |
Bu Demirören denen sahis gitmez kardeslerim, bosa heveslenmeyin. |
2-1 maglupsun dakka 70küsür sen defans cıkaryosun (zapo) yerine kurtarcı olarak yine defansif yönü yüksek serdar kurtuluşu alyosun ama doğru 2 1 i korumak gerek, gecen fener macına kadar son 3 haftanın yıldızı holosko yedek ama haftalardır dökülmesne rağmen delgado 11de , gecen hafta fenerli birisine mactan önce takım listeleri werilse ve kimleri oynatmazsın kimleri oynatrsın denilse tello holosko bobo oynamasn defansta gökhan zan oynasın der herhalde mustafada öle yaptı ama yanlış şurda burası febe diil burası beşiktaş... şimdi bu mustafayı sawunanlara soruyorum bunun nesini sawunuyosunuz |
ve şunuda belirtmek istyrum daha önce mustafa denizli topicinde şamyonluga inanmay istyorum demiştim ve dünkü mactan itibaren bnm için bu sezon sona erdi ben 2 haftadr ne spor seyredyorum ne spor gazetesi okuyorum bnm gbi seyrcilere umut werip bu hale sokan yönetmede yeter. sözün bittiği yerdeyz ve diycek hiçbişey yok... |
Türkiye`de Saat: 02:38 . |