![]() |
evet dün mustafa denizlinin kadrosu doğruydu ama. beşiktaş 3-5-2 oynayamaz. ibrahim üzülmez dün gidip dönemiyordu. adamlar sürekli bizim sol tarafımızdan geldiler.4-4-2 oynamamız lazım. dünyada zaten 3-5-2 oynayan takım kalmadıki ayrıca serdar özkanda ne buluyor bu mustafa denizli onu anlayamıyorum sürekli top kaybı yapıyor. dikkat ediyorum bjk sürekli top kaptırıyor daha dk 6 8 top kaybı vardı bu kadar top kaybı yapan bir takımında bu hale düşmesi normal diye düşünüyorum. |
Sıradan adamlardan yıldız yaratmaya çalışıp , küçük futbolcularla büyük takım olmaya çalışıyoruz yıllardır. Delbosque , Rıza Çalımbay, Tigana, Ertuğrul ,Denizli ... Hiçbirimi futbolu bilmiyordu bunların ? Hepsimi kötü hocaydı ? Bu malzemeden ancak bu helva çıkıyor demekki kabul etmek lazım . Delgado ,Cisse , Tello , bobo vs ... çakma yıldızlar, Beşiktaştan ayrılsınlar bakın bakalım hangisi bu kadar büyük bir takımın formasını görebiliyor bir daha ? |
1 demirören gidecek 2 denizli gönderilecek 3 bütün takım kalacak(hepsi iyi ama oynatılmıyor) 4 sağlam kalsa idi bu takım 6 . sıraya geriler miydi ???? 5 sağlam yenilgisiz bir beşiktaş bıraktı... iyi bayramlarrrr |
Türkiye`de Saat: 09:39 . |