![]() |
Alıntı:
yönetim hatasız diyen oldu mu ? |
ee her hatası olanın hesabı kesılıyorda yönetımın hesabını kesecek bı allahın kulu mu yok.. |
TAKIM GALİBİYET ALINCA DA PROTESTO EDELİM. ARTIK NE ZAMAN ALRSA :(( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bakın Ankaragücü taraftarını gram sevmem ama adamlar haftalardır bıkmadan usanmadan yönetim istifa diye bağırıyor. çok da fazla dayanamayacak yönetimleri bunun sonunda. Biz ne yapıyoruz ? Bu işler Seba'ya küfür edip . Demirören'e gelince adamın kulübü her açıdan erittiğini göre göre kafanı kuma gömüp "yönetimleri kongre değiştirir bizim işimiz değil o" demekle olmaz. O zaman senin sadece ve sadece renklere sevdalı olduğuna da mantığı olan kimse inanmaz. Gerçek Beşiktaş sevdalıları sesini çıkartmalıdır artık. Destek bir yere kadar , koca kulüp eriyip bitiyor , daha ne kadar bu başkana bu Levent Erdoğana bu Kenan Öner'e saberdeceğiz , bu adamalrın koca Beşiktaşı temsil etmelerini içimize sindireceğiz |
Darbeyi yapanlar zaten yaptı.Biz güzel günler görmek istiyoruz bize DEVRİM yapmak yakışır. Safları sıklaştırın çocuklar,Çünkü bizim Mücadelemizin adı:BEŞİKTAŞ |
kesinlikle darbe yapılması lazım.başka türlü indiremeyiz bu herifi.her geçen gün dahada mahvoluyoruz.tek savunduğumuz şey eziklerden üstün olduğumuz artık onlar bile daha çok yenmiş bizi.neyi savunacaz artık kovalım bu tüpraş ı . |
DEVRİMMM :D |
ya takım gidecek ya yönetim sizce en kolayı hangisi __???? |
Türkiye`de Saat: 21:39 . |